• Cellulite Control- експресна антицелулитна програма

Cellulite Control- експресна антицелулитна програма

65.13лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
капсули
Каталожен код:
3704
Производител:
Natures Way products Inc, САЩ

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Около 90% от жените по света развиват целулит поне веднъж в живота си. За съжаление нито специализираната козметика против целулит, нито салонните процедури могат да се справят изцяло с портокаловата кожа. Причината е, че деформирането на кожата често е свързано с нарушена функция на лимфната система и забавено движение на лимфната течност. Когато лимфата не циркулира нормално, а лимфната система не е в състояние да дренира излишните течности и токсини, те се натрупват в подкожната тъкан и водят до развитие на целулит. Решението е Cellulite Control – експресната антицелулитна програма на Nature’s Way!


Cellulite Control  включва продукти, съдържащи екстракти от готу кола, бодлив залист и див кестен. Как действа:


-подпомага дренажната функция на лимфната система да отстранява излишните течности и токсини от подкожните тъкани;


-укрепва кръвоносните съдове и спомага за подобряване на кръвообращението, включително в областите с най-много целулит;


-възпрепятства отлагането на мазнини в хиподермата;


-стимулира естественото производство на колаген – най-важният за състоянието на кожата белтък;


-допринася за поддържане на здрава, гладка и еластична кожа.


Портокалова кожа или целулит?! Коя жена не знае какво е това? Малко са “късметлийките”, които мога да се похвалят, че са пощадени от този враг на красотата и привлекателността. Съществуват стотици козметични продукти, антицелулитни масажори, редица диети и съвети как да спечелим войната с целулита.


Най-работещата стратегия при целулит е терапията отвътре навън. Неправилното функциониране на лимфната система играе ключова роля в развитието на целулит. Установено е, че нарушената циркулация на лимфата и по-конкретно – застоят й в лимфната система е №1 фактор за развитието на целулит. Това се отнася както за т. нар. воден целулит, който се развива в резултат от задържането на течности, така и за целулита, който се дължи на прекомерната консумация на мазнини или въглехидрати.


Световноизвестният д-р Пиер Дюкан открива ефективно решение на проблема! След дългогодишни проучвания той установява, че комбинираният прием на екстракти от билките готу кола, бодлив залист и див кестен възстановява нормалната дейност на лимфната система и значително редуцира проявите на целулит по бедрата и други части на тялото.


Ако искате да спечелите битката с целулита, вземете билковото трио Cellulite Control-експресна антицелулитна програма на Nature’s Way! Cellulite Control включва три страхотни продукта, съдържащи екстракти от лечебните растения готу кола, бодлив залист и див кестен, които работят срещу целулита отвътре! Експресната антицелулитна програма на Nature’s Way е една от най-ефективните комбинации за премахване на целулит.