• CELADRIN / ЦЕЛАДРИН 550 мг - 60 капсули

CELADRIN / ЦЕЛАДРИН 550 мг - 60 капсули

52.60лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
капсули
Каталожен код:
7769
Производител:
Health Aid

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Целадрин капс х 60 Хелт Ейд предназначение

Благоприятен за подобряване здравето и гъвкавостта на ставите. Има благоприятен противовъзпалителен ефект, спомага против износване на ставния хрущял. Насърчава за притъпяване на болката, спомага при възпалителните процеси в ставите и сухожилията, подпомага възстановяването им и подобрява мобилността.

Целадрин капс х 60 Хелт Ейд действа като лубрикант за клетъчната мембрана на клетките на тялото, като така ги прави по-еластични и подвижни. Той е изключително необходим за течностите, които намаляват триенето на костите и ставите. За целадрина се смята, че има естествени противовъзпалителни свойства. Той играе много важна роля в промяната на липидната структура на клетъчната мембрана, което ускорява възстановяването и регенерирането на клетките.

Целадрин на Health Aid може да повлияе благоприятно на ставите и да подпомогне тяхната гъвкавост и подвижност.

Целадрин капс х 60 Хелт Ейд има отлично действие при износване на ставите и прилежащите симптоми, като подуване, зачервяване и затопляне, болка, дискомфорт, скованост и др. Действа силно противовъзпалително. Подобрява подвижността и гъвкавостта.СЪСТАВ Целадрин капс х 60 Хелт Ейд:

Съдържание в 1 капсула (препоръчителна дневна доза):

Целадрин550 мг

Други съставки: обвивка на капсулата (хидрокси-пропил-метилцелулоза/HPMC), вода, антислепващ агент (силициев диоксид).НАЧИН НА УПОТРЕБА: 

Целадрин капс х 60 Хелт Ейд: 

За възрастни - 1-2 капсули дневно.


Забележка:

Целадрин капс х 60 Хелт Ейд е хранителна добавка за стави и сухожилия. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното и здравословно хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.