• Cardio Support за сърце - 237 мл

Cardio Support за сърце - 237 мл

41.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
сироп
Каталожен код:
7271
Производител:
AD Medicine

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

ADLiquid™Cardio Support – за сърце е изключителен продукт, който ще се погрижи ефективно за най-важния ни мускул-нашето сърце. Той успешно се ползва вече 15 години от медицинските специалисти, както самостоятелно, така и като допълващо средство към изписаните медикаменти. ADLiquid™ Cardio Support – за сърце съдържа освен доказани билки за сърце, също така и важни минерали и витамини /общо 26 съставки/, като от изключително значение е това, че те са под формата на колоиден разтвор, което гарантира 98 % усвояване на всяка от тях. ADLiquid™Cardio Support – за сърце™е изключително подходящ не само за хора със сърдечни нарушения, но и за всеки, който натоварва сърцето си по един или друг начин и желае да го предпази, той подобрява изключително издържливостта при спортисти. ADLiquid™ Cardio Support – за сърце се произвежда  в САЩ, съгласно строги производствени стандарти. Погрижите се за Вас и за Вашите близки сега, доверете се на доказан производител.

Според последните наблюдения на медицинските специалисти в САЩ и Русия ADLiquid™Cardio Support – за сърце подобрява показателите, характеризиращи количеството и качеството на спермата. По този начин подпомага нормалния фертилитет и възпроизводство и подсилва мъжката репродуктивна способност. ADLiquid™ Cardio Support – за сърце е предназначен за всички мъже във фертилна възраст, които:

  • планират и желаят да създадат здраво потомство;
  • водят начин на живот, свързан с : честа употреба на алкохол, тютюнопушене, стрес, излагане на вредни фактори от физичен и химичен характер, намалена физическа активност;
  • страдат от инфертилитет;
  • имат смущения в качествените и количествените показатели на спермата;
  • се подготвят за асистирана репродукция;
  • се възстановяват от вазектомия или варикоцеле.

ADLiquid™Cardio Support – за сърце съдържа 26 природни съставки за подкрепа на сърцето и съдовете. ADLiquid™Cardio Support – за сърце съдържа комплекс от естествени статини, които поддържат нормалните нива на холестерола. L-карнитинът и Q-10 доставят енергия на сърдечния мускул и са ключови хранителни вещества в енергийното захранване на сперматозоидите. От голямозначение за способността им да се движат бързо и в права линия.Селенът съдейства за нормална сперматогенеза.

Микроелементите регулират електролитното равновесие, а антиоксидантите подобряват еластичността на съдовете и предпазват  сърдечния мускул от действието на токсичните свободни радикали.  Глогът е една от най-популярните билки за сърце, той способства за нормалните сърдечни съкращения, заедно с Гинкго Билобата, която също е от най-важните билки за сърце действа съдоразширяващо. ADLiquid™ Cardio Support –  за сърце осигурява необходимите хранителни вещества за нормалната работа на сърцето, подкрепя сърцето при стрес и натоварвания, доставя му необходимата енергия при активно спортуващите. Цинкът помага за поддържането на нормална репродуктивна функция и нормални серумни нива на тестостерон.

ADLiquid™ Cardio Support – за сърце и при неблагоприятна спермограма на мъжа е подходящ да се приема винаги, когато е необходима подкрепа на сърдечната функция, допълнителна сила и мощ на сърдечния мускул, запазване и поддържане на кръвоносните съдовете еластичниподдържане на нормалното ниво на холестерола. Освен лесно усвоими билки за сърце, продукта съдържа и други мощни съставки за сърцето. ADLiquid™ Cardio Support – билки за сърце нормализира кръвното налягане. ADLiquid™ Cardio Support – за сърце подобрява всички параметри на качеството на семенната течност, необходими за успешно зачеване и здрава бременност;

Стандартната дневна доза на ADLiquid™Cardio Support – за сърце е 10 мл. преди хранене, разделена в 1 до 2 приема.

Приемът на ADLiquid™Cardio Support – за сърце може да бъде с различна продължителност, според състоянието на организма.

За регулация на кръвното налягане и за нормалното ниво на холестерола препоръчително е приемът на ADLiquid™Cardio Support – за сърце да се съчетава с АнгиОмега : ADLiquid™ Cardio Support – за сърце 10 мл. дневно в 2 приема, АнгиОмега – за холестерола – по 5 мл. сутрин и вечер.

Добринася за подобряване на спермограмата на мъжа дозировката е 2 пъти по 5 мл. Добра комбинация е приемането му в случая с Male Active Complex – за простата.

При мъже с репродуктивни проблеми вземайте ADLiquid™Cardio Support – за сърце постоянно, докато бременността не бъде успешно постигната. Понеже образуването на сперматозоиди е процес, който трае приблизително 12 седмици, се препоръчва минимален период на прием от 4 месеца.Следователно употребата на продукта трябва да започне най-малко 3 месеца преди планираната бременност.

По преценка на медицинския специалист препоръчаните дози и схеми може да са различни.

Преди употреба ADLiquid™Cardio Support – за сърце се разклаща.