• CARCINOFIX - ПОДКРЕПА ПО ВРЕМЕ НА ОНКОТЕРАПИЯ

CARCINOFIX - ПОДКРЕПА ПО ВРЕМЕ НА ОНКОТЕРАПИЯ

49.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
капсули
Каталожен код:
3443
Производител:
Biotica 1961

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

КАРЦИНОФИКС има имуностимулиращо, имуномодулаторно, антиоксидантно, антивирусно, антимикробно действие, подпомагайки скоростното възстановяване на имунната система. КАРЦИНОФИКС подпомага бързата и ефективна детоксикация на организма, блокиран от огромното количество токсини вследствие на химиотерапията и лъчетерапията.


ПРЕДИМСТВА НА КАРЦИНОФИКС 

100% билков.

Безопасен и без странични ефекти.

Подходящ за пациенти от всяка възраст.

Съвместим с всеки вид конвенционално онколечение и терапия.

Без ограничение в продължителността на прием.


КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА РАКЪТ?

Нашето тяло е изградено от милиони клетки, които работят заедно за да поддържат хилядите му структурни и биологични функции. Остарявайки, тези клетки се заместват с достатъчно количество нови за да се поддържа организма.

От раждането си ние сме изложени на въздействието на различни бактерии, замърсители и токсини, които се опитват да навредят на нашият организъм. Заплаха са не само външните влияния, но и вътрешни фактори. По време на деленето на клетките, понякога в гените им настъпват грешки – изменение в ДНК (дезокси-рибонуклеинова киселина) на здравите клетки. Тези грешки наречени мутации, стават относително често, но организмът обикновено е в състояние да ги поправи. Ако не успее, увредените клетки просто умират и се заменят от нови. Не е така при злокачествените изменения. Клетките носещи мутацията продължават да живеят, започват да растат и да се делят хаотично и без контрол – развива се рак.


КАРЦИНОФИКС ДЕЙСТВИЕ

Подпомага активността на имунната система.

Подпомага производството на “интерферон гама (INF-γ)”.

Подпомага процесите на възстановяване на увредената ДНК.

Подпомага активността на цитокините, активирайки NK клетките – естествените клетки убийци.

Пречиства организма от натрупващите се токсини, в следствие на основното лечение на онкологичните заболявания.

Притежава мощни антивирусни, противогъбични и антибактериални свойства.

Поддържа сърдечно-съдовото здраве.

Доставя на организма мастноразтворими витамини (E, A, D, F ) и елементи като цинк, селен, йод, бор, мед и др.


КОНВЕНЦИОНАЛНО ЛЕЧЕНИЕ И КАРЦИНОФИКС 

На този етап от развитието на модерната медицина, най-доброто лечение на онкологичните заболявания е конвенционалното. То се свежда до хирургично, трансплантация на стволови клетки, хормонална терапия, таргетна терапия, имунотерапия, лъчетерапия, химиотерапия. Всяко лечение се прилага в зависимост от вида и спецификата на онкологичното заболяването. Като най-приложими и най-разпространени на този етап се считат лъчетерапията и химиотерапията, като ефективността им зависи от редица фактори. Неоспоримо е тяхното въздействие върху раковите клетки и ефекта върху заболяването. Но те носят със себе си и много негативи за организма, които е жизненоважно да бъдат преодолени максимално бързо и ефективно.

След провеждане на лечение с химиотерапия и лъчетерапия, състоянието в организма е като след “ядрена бомбардировка”. Унищожени са както паразити и ракови клетки така и полезните бактерии в организма, които са гръбнакът на имунната ни система. Клетките са блокирани от огромното количество токсини. Мощната интоксикация на организма след химиотерапията води до тотално блокиране на жизнената енергия и затлачване на организма с токсини и шлаки, и до безпрепятствено заселване и размножаване на микропаразити и гъбички, които отново създават предпоставки за нови туморни образувания. Паразитите бързо колонизират всички органи и натрупаните токсини в организма блокират нормалната работа на имунната ни система. Затормозяват се и органите и системите за естествена детоксикация. Също така храносмилателната система е много сериозно увредена и усвояването на хранителни вещества, необходими за ревитализацията на организма, на практика не се извършва.

КАРЦИНОФИКС е създаден да работи в няколко посоки и успешно да се справя с породените от лъче- и химиотерапията негативи за организма. КАРЦИНОФИКС ефективно стимулира основната функция на черния дроб да детоксикира организма, изчиствайки го от натрупаните токсини в следствие на лъче- и химиотерапията. Другата основна функция на КАРЦИНОФИКС е ефективното възстановяване на имунната система, унищожена в следствие на лъче- и химиотерапията. КАРЦИНОФИКС подпомага организма, възстановявайки нормалните му защитни функции и давайки възможност да продължи борбата най-ефективно.


КАРЦИНОФИКС КАТО ПРЕВАНТИВНО СРЕДСТВО

Причините за развитие на онкологично заболяване са много и също толкова комплексни. Като основни фактори могат да бъдат посочени нездравословното хранене, редица вредни навици, генетична обремененост, заобикалящата ни среда и нивата и на замърсеност, естествената и изкуствена радиация, стрес, състояние на имунитета. Сам по себе си всеки един от тези фактори, много трудно би могъл да допринесе за развитието на рак. Но бивайки част от нашето ежедневие, два или повече от гореспоменатите фактори, увеличават неминуемо риска от поставянето на тази така тежка диагноза.

Голяма част от тези фактори подлежат на персонален контрол, което ни дава изключителната възможност да повлияем на всеки един от тях. Освен като мощно средство, съпътстващо конвенционалното лечение на онкологичните заболявания, КАРЦИНОФИКС би могъл да играе важна роля и в превенцията за развитието им. Приемът на КАРЦИНОФИКС повлиява върху “вътрешните фактори”, стимулирайки така важната за всички ни имунна система и детоксикацията на нашият дом – нашето тяло.