• Caо Палмето, 100 капсули, 280мг, Биохерба

Caо Палмето, 100 капсули, 280мг, Биохерба

11.99лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
капсули
Каталожен код:
4057
Производител:
Биохерба Р ООД, България.

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Приложение: Сао Палмето е растение, което е известно основно с приложението си при доброкачествена простатна хипертрофия (уголемяване на простатата). Растението намира приложение и в терапията на възпалителни заболявания на простатата (простатити), а също и при злокачествено заболяване на тази жлеза. Освен при заболявания на простатата, сао палмето се прилага и като средство за стимулиране на растежа на косата при косопад, при настинка, кашлица и възпалено гърло, при хроничен бронхит и астма. Растението се прилага още и за увеличаване на уринирането (като диуретик), за успокояване на нервната система и при мигренозно главоболие. Според някои, сао палмето притежава и действие на афродизиак и може да се прилага при понижено либидо.

 

Състав: Сао Палмето

 

Препоръчителна употреба: Като хранителна добавка, приемайте по една капсула два пъти дневно с 200 мл вода, преди хранене.

 

Действие: Благоприятно за подкрепа на простата.

 

Хранителна добавка: Да нe се превишава препоръчителната доза. Да не се използва при деца под 18 години. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

 

Съдържание на една капсула: 280 мг Сао Палмето

 

Съдържание на дневна доза: 560 мг Сао Палмето

 

Други съставки: Желатин, магнезиев стеарат

 

Хранителна стойност на хранителна добавка: 14kkaл. /100гр.

 

Внимание: Преди употреба се консултирайте с лекар ако приемате лекарства по рецепта.