• Calorex CLA

Calorex CLA

15.75лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
таблетки
Каталожен код:
4249
Производител:
Борола

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Какво представлява Calorex CLA?

Calorex CLA е новият препарат от групата на Calorex, който има благоприятен ефект при наднормено тегло и метаболизма на организма. Calorex CLA представлява конюгирана линолова киселина (КЛА). Всяка solucaps съдържа 500 mg стандартизирана конюгирана линолова киселина (КЛА).


Защо Calorex CLA e толкова специален?

Calorex CLA се различава от другите препарати по качеството на съставката и фармацевтичната форма. Съставката е висококачествена и стандартизирана. Процесът на стандартизация гарантира чистота и ефективност на всяка капсула Calorex CLA. Фармацевтичната форма Solucaps (течни капсули) е запазена марка. Тази форма позволява бързото и цялостно усвояване на активната съставка.


Как действа Calorex CLA?

Проведени са многобройни проучвания за установяване механизма на действие на КЛА.


понижава нивото на телесните мазнини и помага в борбата с наднорменото тегло (Riserus 2001). Calorex CLA постига този ефект по 3 начина: потиска усвояването на мазнините, ускорява метаболизма на организма и повишава изразходването на енергия по време на сън (West 1998). КЛА действа на ензимно ниво и не позволява натрупване на мазнини в мастните клетки. Така превръща голямата мастна клетка в миниатюрна и поддържа малкия й размер.

понижава нивото на лошия холестерол и риска от атеросклероза (Nicolosi 1997).

има способност да стабилизира нивото на кръвната захар (Houseknechl 1998) и е особено полезен при диабет и метаболитен синдром. Освен това Calorex CLA оказва благоприятен ефект при хранителна алергия (Sugano 1998) и при редица ракови заболявания (Mc Donald 2000).

Кога да приемаме Calorex CLA?

Има благоприятен ефект при наднормено тегло, намалява телесните мазнини, повишава мускулната маса и основната обмяна. Препоръчва се и при нормално тегло, за регулиране на холестерола и кръвната захар. Освен това Calorex CLA оказва благоприятен ефект и при хранителна алергия и върху сърдечно-съдовата система.


Как да приемаме Calorex CLA?

Препоръчва се 3 пъти по 1 течна капсула (Solucaps) дневно преди хранене. Обикновено дозировката на Calorex CLA варира от 2 до 4 solucaps дневно. Може да се приема продължително време.


Има ли нежелани ефекти?

Calorex CLA е естествен продукт и е практически безвреден. За разлика от синтетичните лекарства за отслабване, при Calorex CLA не са наблюдавани нежелани ефекти. Няма противопоказания. Много добра поносимост и при продължителна употреба.


Как да постигнем максимален ефект с Calorex CLA?

Необходима е цялостна програма, включваща рационално хранене, физическа активност и комбиниране на Calorex CLA с обикновен Calorex. Значителен резултат се очаква след 8 до 12 седмици. Calorex CLA не само понижава теглото, но и чрез правилното разпределение на мазнините моделира желаната фигура.