• Calorex Apetin

Calorex Apetin

16.50лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
таблетки
Каталожен код:
4248
Производител:
Борола

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Какво представлява Calorex Apetin?

Calorex Apetin е нов продукт от фамилия Calorex за потискане на апетита. Активната съставка е пиноленовата киселина от ядки на Корейски бор. Той расте в планините на Корея, Япония, Сибир и Манджурия и ядките му съдържат 40 пъти повече пиноленова киселина, отколкото други борови ядки. Всяка течна капсула Calorex Apetin съдържа 700 mg стандартизирана пиноленова киселина.


Как действа Calorex Apetin?

Хормоните играят съществена роля в регулирането на Aпетита. Те информират мозъка за чувството на глад. Calorex Apetin стимулира два пептидни хормона, които потискат глада. Това са – холецистокинин (ССК) и глюкагон подобен пептид 1 (GLP1). Те създават чувство на ситост и предпазват от излишен прием на калории.


Защо Calorex Apetin е толкова специален?

Calorex Apetin е 100% на растителна основа и е различен от другите препарати по качеството на съставката и фармацевтичната си форма. Той се прицелва директно към проблема затлъстяване и е единственият разработен, патентован и научно доказан за потискане на апетита. На пазара днес няма друг продукт, който да стимулира производството на ССК и GLP1 – обективните индикатори за ситост. Процесът на стандартизация гарантира чистота и ефективност на всяка капсула Calorex Apetin. Фармацевтичната форма Solucaps (течни капсули) е уникална запазена марка за бързо и цялостно усвояване на продукта.


Кога да приемаме Calorex Apetin?

Препоръчва се за потискане на апетита и регулиране на телесното тегло. Може да се използва и при нормално тегло за намаляване на апетита.


Как да приемаме Calorex Apetin?

Той може да бъде приеман преди или между храненията. Обикновено дозировката варира от 3 до 6 Solucaps дневно и може да се приема продължително време.

за намаляване количеството храна по време на основното хранене – по 1 Solucaps 3 пъти дневно, 1 час преди ядене

за намаляване приема на допълнителна храна между основните хранения – по 1 Solucaps 3 пъти дневно между храненията


Има ли нежелани ефекти?

Calorex Apetin е 100% природен продукт и е практически безвреден. За разлика от синтетичните лекарства за отслабване, при Calorex Apetin не се наблюдават нежелани реакции. Няма противопоказания. Много добра поносимост и при продължителна употреба.

Как да постигнем максимален ефект с Calorex Apetin?

Необходима е цялостна програма, включваща рационално хранене, физическа активност и потискане на апетита с Calorex Apetin. Препаратът може да се комбинира и с други продукти от фамилия Calorex.


Доказани резултати и нови възможности

Calorex Apetin намалява приема на калории по естествен начин и е научно доказано средство за потискане на апетита. Неотдавна науката откри многобройните механизми, по които Calorex Apetin действа в организма. Ето какво показват резултатите при сравнително, рандомизирано, двойно-сляпо, крос-овър проучване с продукта. Тридесет минути след приемане на пиноленова киселина, участниците в проучването съобщават за значително намалено желание за ядене, в сравнение с приемалите зехтин или плацебо. В рамките до половин или един час, пиноленовата киселина е увеличила значително количеството на хормоните ССК и GPL1 в кръвта. При смилане на храната в червата, тези естествени хормони, потискащи апетита, се освобождават в кръвта в отговор на присъствието на мазнини или белтъци в дванадесетопръстника. GPL1 се освобождава в отговор на наличието на въглехидратите или мазнините в долната част на тънкото черво. Чрез повишаване на нивата им Calorex Apetin създава усещане за ситост и ефективно намалява излишния прием на калории.