• CALMOFIX - ЗА ДОБРО НАСТРОЕНИЕ, ДНИ БЕЗ СТРЕС И СПОКОЙНИ НОЩИ

CALMOFIX - ЗА ДОБРО НАСТРОЕНИЕ, ДНИ БЕЗ СТРЕС И СПОКОЙНИ НОЩИ

38.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
тинктура
Каталожен код:
3456
Производител:
Biotica 1961

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

КАЛМОФИКС е хранителна добавка в подкрепа на нервната система и нейното правилно функциониране. Специално подбраният комплекс от активни съставки попомага за повлияване ползотворно при стрес, напрежение, тревожност.

КАЛМОФИКС спомага за успокоение и отпускане, с благоприятен ефект при безсъние и трудно заспиване.


КАЛМОФИКС е разработен на базата на изпитани лечебни растения, обогатен с витамини и биоактивни вещества. Той носи тяхното антиоксидантно действие, допринася за подобряване на паметта и концентрацията, помага за преодоляване на отпадналостта и последиците от стреса, стимулира познавателните процеси и умствената дейност като цяло.


НАРУШЕНИЯ НА СЪНЯ, ТРЕВОЖНИ И ДЕПРЕСИВНИ СЪСТОЯНИЯ ... 

Тези състояния засягат огромна част от хората и водят до намаляване на работоспособността и до влошаване качеството на живот. Различни стресови фактори могат да провокират тези състояния, а научните изследвания установяват общи невробиологични основи между тях. Така например стресът може да доведе до тревожност, която е причина за трудно заспиване или ранно събуждане. От друга страна нарушенията на съня водят до повишаване на тревожността или до депресивни състояния, които допълнително влошават качеството на съня.

За да може да се излезе от този порочен кръг е нужно да се възстанови баланса на определени невромедиатори, които са отговорни за неговото нормално функциониране.

Стресът, преумората и намалената концентрация са нашите обичайни спътници. Ден след ден те се натрупват, отслабват организма, намаляват съпротивителните му сили. Правят ни вяли, отпуснати и безразлични, съсипват потенциала на нашата памет и концентрация, убиват желанието ни за живот. В такова състояние не бързайте да посягате към силни успокоителни и/или стимулиращи средства. От хилядолетия насам хората са си помагали с билки. 


КОГА ДА ИЗПОЛЗВАМЕ КАЛМОФИКС?

КАЛМОФИКС притежава тонизиращо-адаптогенна сила и е препоръчително да се използва:

в периоди на възстановяване след боледуване, слабост на организма, физическа и психическа преумора, влошени памет и концентрация;

за по-лесното преживяване на внезапни силни емоции и постоянен стрес;

при нужда от укрепване на способността за учене, памет и концентрация при ученици и студенти;

за подобряване паметта при по-възрастни хора;

при нужда от енергия, яснота и сила на ума.

КАКВИ ПОЛЗИ НОСЯТ НА ОРГАНИЗМА СЪСТАВКИТЕ ВЛОЖЕНИ В КАЛМОФИКС?

Като действат в синергия, билките помагат за намаляване на физическото и психическо изтощение, повишават устойчивостта и работоспособността. Под влиянието им нарастват възможностите за учене, човек може да разчита на по-добра памет и концентрация. Във формулата на КАЛМОФИКС са включени биоактивни вещества като L-Теанин и фосфатидилсерин за стимулация на мозъчната дейност, подобряване паметта и концентрацията и противодействие на стреса.