• Herbal Actives БЯЛ ТРЪН – най-мощният природен помощник на черния дроб - 250мг - 60 капсули

Herbal Actives БЯЛ ТРЪН – най-мощният природен помощник на черния дроб - 250мг - 60 капсули

  • Цена: 49.00лв.


Висококачествен билков екстракт от семена на Бял трън, стандартизиран до 80% (200 mg) силимарин – най-мощният природен помощник на черния дроб. Белият трън се използва най-често за лечение на чернодробни и жлъчни заболявания. Притежава детоксикиращи свойства, силно препоръчителен при тежест и омазняване на черния дроб.


УКАЗАНИЕ ЗА УПОТРЕБА:

По 1 капсула дневно.


Herbal Actives® – серия Билкови добавки на Natures Plus | СВЕТОВЕН ЛИДЕР в производството на натурални Витамини и Добавки

Белият трън (наричан от някои Магарешки бодил), е тревисто растение, което се е използвало в традиционната медицина в Европа още от Средновековието. Белият трън има силни детоксикиращи свойства и се използва най-често за лечение на чернодробни и жлъчни заболявания. Билката ефективно пречиства организма от токсините и спомага за възстановяването на чернодробните клетки. Белият трън е незаменимо средство при омазняване на черния дроб и стеатоза, както и при усещания за тежест в областта на черния дроб.

Основната активна съставка в семената на белия трън е антиоксидантният флавоноид силимарин. Силимаринът е едновременно противовъзпалително и антиоксидантно средство. То стимулира имунната система и се свързва с намаляване на риска от развитие на рак и възпрепятстване растежа на раковите клетки. Проучванията показват, че билката може да доведе до намаляване на кръвната захар и подобряване на инсулиновата резистентност при хора с диабет тип 2.

Билковият екстракт от силимарин в Белия трън на Herbal Actives е равномерно стандартизиран до 80% (200 mg) от активната съставка, което осигурява постоянна ефективност и активност в помощ на черния дроб. Съставът доставя оптимална концентрация на активни ботанически фактори, които са естествен източник на мощните антиоксиданти силибин, силидианин и силихристин. Това гарантира мощното действие и максимален потенциал на продукта, който е произведен по най-високите стандарти за качество!


Приемът на Herbal Actives Бял Трън допринася за:

Детоксикацията на черния дроб и жлъчката.

Ефективното лечение на стеатоза и омазнен черен дроб.

Пречистването на организма от токсини и предпазване от вредното влияние на свободните радикали.

Контрол върху кръвната захар и за овладяване на инсулиновата резистентност – основната проява на диабет тип 2.


Какво отличава Natures Plus® от останалите продукти на пазара?

Несравнимо високото качество и ефективност на съставките.

Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификат за анализ.

Американски бранд с присъствие в 120 държави на 5 континента.


Натурален състав, НЕ съдържат: глутен, аспартам, лактоза, алергени, изкуствени оцветители, консерванти или ГМО.


Етикети: БЯЛ ТРЪН Herbal Actives – 250mg x 60 капс