• BURN / БЪРН X 60 КАПС.

BURN / БЪРН X 60 КАПС.

42.83лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
BURN
Каталожен код:
284
Производител:
BIOHEALTH INTERNATIONAL

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Натурален комплекс за ефективно изгаряне на мазнините. Термогенен фетбърнър, подходящ за мъже и жени.

Описание 

Дава естествен тласък на метаболизма, за да може да изгаря калориите и излишните мазнини 

BURN е мощно средство за изгаряне на мазнини, което усилва метаболизма и помага за ускоряване на процеса на изгаряне на излишните мазнини . Доставя енергия на клетките и тъканите. 

Защо BURN е толкова ефективен? 

Термогенна формула 

Стимулира бързото стапяне на натрупаните мазнини, намалява теглото и гори калориите. 

Синетрол 

Екстракт от цитрусов плод, който подпомага метаболизма и храносмилането , както и пълното оползотворяване на мазнините в процеса по обмяна на веществата. 

Екстракт от зелено кафе 

Има силно антиоксидантно действие , което помага за намаляване нивата на лошия холестерол и триглицеридите в кръвта . 

Плодът на Акай 

Съдържа много белтъчни аминокиселини и се счита за мощен имуностимулатор и антиоксидант . Той подобрява обмяната на веществата и изгарянето на мазнините в тялото и нормализира функционирането на стомашно-чревния тракт. 

Бял чай 

Концентрацията на антиоксиданти в белия чай е три пъти по-голяма от тази в зеленото кафе.Той намалява мастните клетки и пречи на произвеждането им. 

Какаови зърна 

Ефикасно увеличават катаболитните процеси. Какаовите зърна имат силен антиоксидантен ефект и предпазват клетките от преждевременно стареене. 

Кофеин и Гуарана 

Притежават силно енергизиращо действие . 

Основно действие:

Подпомага обмяната на веществата. Подходящ за мъже и жени 

Натурална формула за изгаряне на мазнините + Гуарана 

Подпомага изгарянето на натрупаните мазнини и намалява теглото

Намалява нивата на лошия холестерол и триглицеридите

Има положителен ефект срещу газове и подуване

Какво съдържа :

Гуарана 

Гуараната се използва от атлети, като стимулант, за подобряване на постиженията, както и за намаляване на психическата и физическата умора. Известна е и като натурален източник на кофеин. Стимулира нервната система и подобрява мозъчната функция. Гуараната дава сила и издръжливост, и има тонизиращ ефект върху мускулите. Използва се още и като фат бърнър, като превръща мазнините в енергия, която бързо се усвоява от тялото. 

Акай Бери 

Акай Бери съдържа много витамини и аминокиселини и се счита за мощен имуностимулатор и антиоксидант. Подобрява обмяната на веществата и изгарянето на мазнините в тялото и нормализира функционирането на стомашно-чревния тракт. Подпомага циркулацията на кръвта и регулира нивата на холестерола и кръвната захар. 

Зелено кафе 

Зърната на зеленото кафе съдържа високи нива на хлорогенна киселина. Намалява усвояването на глюкоза от червата. По този начин, тялото изгаря мазнините от мастните тъкани, като източник на енергия, вместо да използва глюкозата. 

Бял чай 

Концентрацията на антиоксиданти в белия чай е три пъти по-голяма от тази в зеленото кафе. Той намалява мастните клетки и пречи на произвеждането им.

Съдържа кофеин. 

Състав: екстракт от плодове (червен портокал, грейпфрут, гуарана, портокал), екстракт от гуарана (12% кофеин), разтворими какао фибри смляни, състав на капсулата: хидроксипропил метилцелулоза (растителен), акаи екстракт  4: 1, екстракт зърна зелено кафе (50% хлорогенни киселини), екстракт от бял чай (90% полифеноли), рибофлавин, фолиева киселина. 

Препоръчителен прием: 2 (две) капсули дневно с много течности

Важна информация: Тази хранителна добавка не е заместител на балансираното и разнообразно хранене и здравословния начин на живот. 

Не надвишавайте препоръчаната дневна доза. Пазете от малки деца. 

Начин на съхранение: Съхранявайте на хладно, сухо и тъмно място. Затваряйте добре след всяка употреба.