• BronchoLine - Колоидна формула за дихателната система 237 мл

BronchoLine - Колоидна формула за дихателната система 237 мл

41.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
сироп
Каталожен код:
7251
Производител:
AD Medicine

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Състав на ADLiquid™BronchoLine – бели дробове

ADLiquid™BronchoLine – бели дробове е единствения продукт, който съчетава в себе си изключително ефективен сироп и имуностимулатор, т.е 2 в 1.

ADLiquid™BronchoLine – бели дробове изчиства бронхите от задържани, натрупани секрети и в същото време подсилва имунната система. Друго много ценно качество на ADLiquid™BronchoLine – бели дробове  е това, че е под формата на колоиден разтвор, което гарантира максимално усвояване от организма. Съставът на ADLiquid™BronchoLine – бели дробове е добре подбран само от качествени и доказани с времето лечебни растения и витамини. Качеството и количеството на съставките се контролира изключително строго в производственото ни предприятие в САЩ, Калифорния.

За дихателната система, за общо укрепване и изчистване ADLiquid™BronchoLine – бели дробове е Вашият продукт!

ADLiquid™BronchoLine – бели дробове включва екстракти от растения и нутриенти, които традиционно се използват за успокояване, при спазми на бронхите и за облекчаване отделянето на секрета – Исоп, Адхатода Васика /синоним Орех малабар/ЛопенПодбелСладък корен /синоними Ликвириция, Женско биле, Сладник/L-цистеин. ADLiquid™BronchoLine – бели дробове подпомага имунната система с ектракти от 2 вида ЕхинацеяАндрографис Паникулата /синоними Креа, Зелена чирета/. ADLiquid™BronchoLine – бели дробове съдържа също комплекс от природни антиоксиданти, витамини и минерали.  ADLiquid™BronchoLine – бели дробове способства за по-бързото възстановяване на нормалните функции на дихателната система.

Препоръчителната дневна доза на ADLiquid™BronchoLine – бели дробове за възрастни е 10-15 мл. дневно разделена в 2 – 3 пъти дневно, за деца от 3 до 6 г.- по 2,5 мл.  2 пъти дневно, от 6 до 12 г. – 5-10 мл. дневно в  2-3 приема.

По преценка на медицинския специалист препоръчаните дози и схеми на ADLiquid™BronchoLine – бели дробове може да са различни.

ADLiquid™BronchoLine – бели дробове не се препоръчва за бременни, кърмачки и деца под 3-годишна възраст. При хора с автоимунни заболявания трябва да се приема под лекарски контрол.

ADLiquid™BronchoLine – бели дробове се приема преди хранене. Консумира се самостоятелно, по желание може да се приема с вода или сок. Преди употреба ADLiquid™BronchoLine – бели дробове се разклаща.

След отварянето му ADLiquid™BronchoLine – бели дробове се съхранява в хладилник