• Breast Health Formula / Брест Хелт - Формула за оптимално здраве на женските гърди - 60 капсули

Breast Health Formula / Брест Хелт - Формула за оптимално здраве на женските гърди - 60 капсули

  • Производител: LIFE EXTENSION® USA
  • Модел: капсули
  • Каталожен код: 11041
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 68.76лв.


Breast Health Formula / Брест Хелт Формула: За поддържане на оптимално здраве за женските гърди

Широкоспектърна формула, съдържаща мощни естествени съставки за поддържане на хормонален баланс и здраве за женските гърди.

Основни ползи на продукта:

Поддържа нивата на хормона естроген в норми.

Подкрепя здравето на женските гърди, благодарения за изключително богатия си билков състав със синергично действие.

С изразена антиоксидантна активност.

Без странични ефекти.

Първокласен фитопродукт, чиито активни съставки осигуряват на женския организъм фитоестрогени, ленено семе, лигнани, екстракти от кръстоцветни зеленчуци, калциев d-глюкарат и витамин D. Този богат микс от естествени съставки притежава синергично действие с фокус към поддържането на естрогенен баланс, чиито нива са пряко свързани със здравословното състояние на женските гърди.

Балансът между т.н. „добър” и „лош” естроген е от изключително значение за женското здраве. Естрогените са хормони, които се произвеждат основно от яйчниците с важна роля за здравето на гърдите на жените.

Наред със стареенето и оксидативния стрес, съществуват много естроген-подобни съединения и други негативни фактори на замърсената околна среда, които могат да повлияят на деликатния естрогенен баланс и да нарушат нормалната структура на женските гърди.


Защо да се доверите на Breast Health Formula?

Breast Health Formula /здраве за женските гърди/ съдържа изпитани натурални съставки с доказано във времето действие, които по естествен начин поддържат хормоналното равновесие в женското тяло и детоксикират излишния -  „лош” естроген.


Повече за състава на Breast Health Formula / Брест Хелт Формула

Индол-3-карбинол (I3C)

Учените, специалисти в областта идентифицират хранителни вещества като индол-3-карбинол (I3C), съдържащ се в кръстоцветните зеленчуци, като природно средство за насърчаване на клетъчното здраве и поддържане на  деликатния баланс на естрогените в полза на добрата му разновидност.


Изофлавони

Соевите изофлавони са фитоестрогени, които могат да се свързват с естрогенните рецептори в организма и имат способността да блокират ефектите на „лошия” естроген.


Лигнани от ленено семе

Спомагат за повишаване нивата на полезния ентеролактон, съединение, което изпълнява функцията на естроген в организма и благоприятства за поддържането на неговия метаболизъм.


Kалций (калциев d-глюкарат)

Калциевият d-глюкарат притежава активност за подпомагане здравето и функциите на черния дроб. Именно чрез черния дроб се детоксикира излишния естроген от женския организъм.


Витамин D3

Освен със своето популярно дейсвтие в подкрепа на костите и имунната система, витамин „слънце” спомага за поддържане на здрава ДНК и защита на клетките от пагубното увреждане на свободните радикали. Именно замърсяването на околната среда е основна причина за повишените нива на „лошия” естероген, виновник на хормоналния дисбаланс и здравословните проблеми с женските гърди.

Растителна целулозна капсула, микрокристална целулоза, стеаринова киселина, царевично нишесте, малтодекстрин, силициев диоксид,


Съдържа: Соеви зърна.

Не съдържа: ГМО.

Хранителна добавка, 60 капсули


Дозировка и приложение

Приложение: Допринася за доброто здраве на гърдите, както и за нормалния метаболизъм на естрогена.

Забележка: Да не се използва при бременност или кърмене. Ако страдате от тироидно заболяване, имате високи нива на калций в кръвта, страдате от хормоно-зависим рак се консултирайте с лекар преди употреба.Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка: При лица с тегло до 73 кг: По 2 капсули дневно.

При лица с тегло над 73 кг: По 3-4 капсули дневно.

Съхранение:На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Етикети: Breast Health Formula / Брест Хелт Формула - 60 капсули