• ADLiquid™ Brain Booster - за оросяване на мозъка - 237 мл

ADLiquid™ Brain Booster - за оросяване на мозъка - 237 мл

  • Производител: AD Medicine
  • Модел: сироп
  • Каталожен код: 7269
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 48.70лв.


ADLiquid™ Brain Booster – за оросяване на мозъка, памет и концентрация е висококачествен продукт с дългогодишна история. Използва се успешно, както при възрастни така и при деца и има изключително добри резултати. Благодарение на колоидната, течна форма всички съставки се усвояват 98 % от организма.

ADLiquid™ Brain Booster – за оросяване на мозъка, памет и концентрация съдържа стандартизирани екстракти от Гинкго Билоба и Гроздови Семки, които имат антиоксидантно и съдоразширяващо действие, необходими са за оросяване на мозъка. Диметиламиноетанол /ДМАЕ/ и хуперцин А/ екстракт от китайски мъх/ подпомагат провеждане на нервните импулси.Фосфолипидите, докохексаеновата Омега3 киселина и витамините от В-комплекс осигуряват на нервната система необходими хранителни вещества и оросяване на мозъка.

ADLiquid™ Brain Booster – за оросяване на мозъка, памет и концентрация поддържа паметта, оросяването на мозъка, концентрацията на вниманието и умствената работоспособност, като оказва благоприятен ефект върху съдовете и предаването на нервните импулси в ЦНС и периферната нервна система.  ADLiquid™ Brain Booster – за оросяване на мозъка, памет и концентрация допринася за нормалното когнитивно развитие при деца, действа благоприятно при умствена преумора и големи натоварвания и способства за запазването на умствените функции при възрастни хора и при хора с лошо оросяване на мозъка.

Препоръчителна доза на ADLiquid™ Brain Booster – за оросяване на мозъка, памет и концентрация за възрастни е 10 мл. дневно, разпределена в 1 до 2 приема. При необходимост от бърза концентрация на вниманието и /или големи умствени натоварвания и за оросяване на мозъка –  препоръчителен прием  е 15 мл. дневно в рамките на  3-5 дни и след това по 10 мл.

При деца от 2 до 6  години за подпомагане на паметта, вниманието, говорът  дневната доза е 2 х 2,5 мл. Приемът на ADLiquid™Brain Booster – за оросяване на мозъка, памет и концентрация трябва да продължи най-малко 3 месеца преди да се прецени ефекта от препарата.

Препоръчителна доза на ADLiquid™ Brain Booster – за оросяване на мозъка, памет и концентрация  при деца в училищна възраст с нарушение на вниманието и трудности в обучението – започва се с 2 х 2,5 мл., като дозата можа да бъде увеличена до 10 мл дневно.

При деца с нарушенията в комуникацията и изразена тревожност препоръчително е да се започне с малка доза – от 2,5 до 5 мл. дневно в зависимост от възрастта в рамките на 2-3 седмици и при добра поносимост да се премине към  5-10 мл. дневно в съчетание с Ментал Комфорт – при стрес и безпокойство 2 х 5 мл.

За подобряване на мозъчното кръвообращение, за оросяване на мозъка и поддържане на нормалното ниво на холестерола препоръчана схема е  ADLiquid™ Brain Booster – за оросяване на мозъка, памет и концентрация е 5 мл. сутрин, 10 мл. през деня; АнгиОмега-за холестерола – по 5 мл. сутрин и вечер, Детокс-за изчистване на черен дроб – 5 мл.вечер.

За кръвоснабдяване и оросяване на мозъка и на крайниците препоръчителна е комбинацията с Реотон Комплекс:  ADLiquid™ Brain Booster – за оросяване на мозъка, памет и концентрация – 10 мл. сутрин, Реотон Комплекс – 10 мл. вечер.

По преценка на медицинския специалист препоръчаните дози и схеми може да са различни.

Етикети: Brain Booster за оросяване на мозъка - 237 мл