• БОУН МАС 100 мл

БОУН МАС 100 мл

36.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
течност
Каталожен код:
4041
Производител:
Флай Фиш ЕООД

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Действие:

Хранителната добавка Боун Мас осигурява нужното количество калций и допринася за неговата оптимална абсорбция, благодарение съдържанието на витамини Д3 и К2. Всяка една от активните съставки е изключително важна за здравето на костите. Витамин К2 /Kinon се извлича от ферментирали соеви зърна и е с изцяло натурален произход. Обезпечава правилното разпределение на калция до съответните тъкани в човешкото тяло. Хранителна добавка е с подсладител и е подходяща за диабетици.


Активни съставки:


Калций - допринася за правилното пренасяне на нервните импулси и за нормалното кръвосъсирване. Основната част от калция в човешкото тяло е складирана в костите и зъбите. При недостиг на минерала костите изтъняват, което може да причини остеопороза.

Витамин Д - поддържа нормалното състояние на костите и зъбите. Подпомага правилното усвояване на калций и фосфор в организма. При липса на витамин Д човешкото тяло асимилира само около 15% от калция и около 60% от фосфора, което може да доведе до рахит.

Витамин К2 - влияе благоприятно върху костите и процеса на костна минерализация в остеобластите. Остава по-дълго в кръвния серум, отколкото другите форми на витамина. Усвоява се добре от тялото и допринася за поддържане нормалното състояние на костите.

Състав: Калциев глюконат, холекалциферол /витамин Д3/, Витамин К2 /менахинон-7, извлечен от соя чрез ферментация/.


Помощни вещества: Подсладител стевиол гликозиди 200 мг/ кг; ароматизант - малина, консерванти - калиев сорбат, натриев бензоат, регулатор на киселинността - лимонена киселина, емулгатор - ксантанова гума.


1 дневна доза от 2,5 мл съдържа:


Калций - 50 mg;

Витамин К2 - 100 μg;

Витамин Д3 - 10  μg.

Начин на употреба:

Приемайте 2,5 мл веднъж дневно.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.


Важно!


Продуктът е хранителна добавка и не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене.

Моля, консултирайте се с вашия лекар, преди да приемете Боун Мас.

Много важно е да спазвате балансиран хранителен режим и да водите здравословен начин на живот.

Съхранение:

На сухо място, недостъпно за деца, при температура под 25 градуса.


Бърза поръчка