• БОСВЕЛИЯ 310 MG Х 60 ТАБЛ.

БОСВЕЛИЯ 310 MG Х 60 ТАБЛ.

29.90лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
БОСВЕЛИЯ
Каталожен код:
127
Производител:
Natures Way products Inc, САЩ

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Естествен продукт при болки в ставитe .

Стандартизиран екстракт от босвелия – естествено противовъзпалително и болкоуспокояващо средство при подуване и скованост на ставите!

Босвелия има силно противовъзпалително действие. Допринася за намаляване на основните симптоми при влошено състояние на ставите и поддържане нормалната функция на ставите. Противодейства на възпалението в ставните тъкани и благоприятства подвижността на ставите.

Босвелия насърчава притока на кръв към ставите и намалява ставните болки, подуването и сковаността, включително сутрешната скованост. Подпомага гъвкавостта, облекчава дискомфорта в областта на коленете.

Екстрактът от босвелия в продукта работи чрез инхибиране на ензима липоксигеназа, който е мощен фактор в развитието на различни възпалителни заболявания. Подпомагайки инхибирането на липоксигеназата, екстрактът от босвелия противодейства и на левкотриеновия синтез. Левкотриените играят основна роля в развитието на цял набор от заболявания, появили се в резултат от хроничен възпалителен процес.

Босвелия (Boswellia serrata) допринася за нормалните процеси на кръвоснабдяване и благоприятства нормалното състояние на кръвоносните съдове, ставите, хрущялната тъкан и мускулите.

Приложение:

Допринася за поддържане на нормалното състояние на ставите.

Забележки:

При бременност или кърмене, консултирайте се с вашия лекар преди приемане на този продукт. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:

Няма наблюдавани

Дозировка:

По 1 таблетка 3 пъти дневно с храна или вода. 

Съдържание:в 1 табл.

Сух екстракт от смола на босвелия - 307 mg 

Други съставки: Целулоза, малтодекстрин, целулозна смола, стеаринова киселина,

силициев двуокис, глицерин.

Бърза поръчка