• BONE+ / БОУН+ - 60 капсули

BONE+ / БОУН+ - 60 капсули

  • Модел: капсули
  • Каталожен код: 11482
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 25.00лв.


BONE+ е специално разработена формула съдържаща Трикалциев фосфат, Морски магнезий, Vitamina D3 и Vitamina К2-МК7, подобряваща костната система, както след контузия и отслабване на костната структура, така и за превенция при хронични заболявания като Хроничен Артрит и Остеопороза.


СЪСТАВ

Трикалциев фосфат, Морски магнезий (оксид, хидроксид, карбонат, сулфат, хлорид), Vitamina D (колекалциферол); микрокапсулиран Vitamina К (менахинон-7), желатинова капсула; сгъстител: микрокристална целулоза; анти-слепващи агенти: магнезиеви соли на мастни киселини, силициев диоксид; оцветител: титанов диоксид.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Приемайте от 1 до 2 капсули дневно след хранене. При нужда от увеличени дози се приема след консултация със специалист.Човешкият скелет работи като скеле за тялото, запазвайки неговата форма, защитавайки жизнените органи и действайки като заключваща структура за мускулите.

4+ NUTRITION предлага възможността да му предостави необходимата подкрепа, като използва сертифицираното качество на използваните в BONE+ суровини: калций, фосфор, магнезий, Vitamina К и Vitamina D.

Синергията между калций, фосфор, магнезий, Vitamina D и Vitamina К позволява максимална бързо абсорбиране на всички компоненти на BONE+, както и желаната костна минерализация.

Най-важният и най-известен елемент за здравето на костите е калция. Заедно с фосфор и магнезий, той е отговорен за образуването на структурата на костите, зъбите и ноктите. Правилното абсорбиране на калций е строго свързано с наличието на фосфор, магнезий, Vitamina К и Vitamina D. Това са елементи, които си сътрудничат в многобройни функции и зависят един от друг.

85% от фосфора в човешкия скелет е под формата на трикалциев фосфат. Увеличаването на фосфатната концентрация в кръвта улеснява натрупването на калций върху костите, докато концентрацията на фосфор в кръвта е свързана с абсорбцията на Vitamina D.

За да изпълни своята функция, Vitamina D има нужда от магнезий. Същият магнезий помага по-добре да се абсорбира калций, фосфор и калий, които работят заедно за правилна сърдечносъдова функция.

В BONE + присъства и Vitamina К с повишена доза от 180 мкг. Известен с влиянието си върху коагулацията, Vitamina К също играе основна роля в калциевата хомеостаза. В действителност, тя не позволява прекомерно депониране на калций в артериите и го изпраща директно в костната система.

Етикети: BONE+ / БОУН+ - 60 капсули