• БИОЗИН КИДС сироп с лактоферин / BIOZIN KIDS syrop 100мл

БИОЗИН КИДС сироп с лактоферин / BIOZIN KIDS syrop 100мл

22.60лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
сироп
Каталожен код:
5253
Производител:
Bioshield

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Биозин Кидс сироп с лактоферин, повишава имунитета  и защитните сили на детския организъм. Има силно антибактериално и пробиотично действие, което го прави ценен помощник в борбата с вирусите при настинка и грип. Комбинацията от лактоферин, витамин D3, Цинк и Инозитол допринася за здравословния и пълноценен растеж на децата. Биозин Кидс сироп е с приятен вкус на портокал, подходящ за деца от всички възрасти има благоприятно действие при желязодефицитна анемия.Подходящ за:

деца от всички възрасти                  


Активни съставки:

една доза от 5 ml съдържа:

Лактоферин - 30 мг.

Витамин Д3 - 10 мкгр.

Цинк - 1,5 мг.

Инозитол - 20 мг.


Дозировка:

по 5 мл. (една доза) дневно, преди хранене


Предупреждения:

Биозин Кидс сироп е хранителна добавка.

Не е заместител на разнообразното хранене.

Да не се превишава препочваната дневна доза!


Опаковка:

100 мл
Действие на активните съставки:

Лактоферин  е основен елемент на вродения имунитет, отговаря  за имунната защита на лигавиците на дихателната, храносмилателната и пикочо – половата система. Източник на Лактоферин е коластрата /кърмата, която се отделя в първите дни след раждането/. Лактоферинът свързва желязото и го пренася до всички клетки, които се нуждаят от него. Действа антивирусно, антибактериално, антиоксидантно и пробиотично и подтиска развитието на вредни бактерии в червата, подпомага това на бифидобактериите, допринасяйки за възстановяване на нормалната чревна микрофлора.

Холекалциферолът (Вит ДЗ) е главен регулатор на фосфорно-калциевата обмяна и участва във формирането и укрепването на костната тъкан и има ключова роля за много процеси в тялото ни. Според изследвания  дефицита на вит. ДЗ води до нарушена функция на имунната система, щитовидната жлеза, автоимунни заболявания, хормонални дисбаланси и др.

Цинкът участва в синтеза на имуноглобулините и аминокиселините. Той е необходим за нормалния растеж на децата.

Инозитол   участва в състава на клетъчните мембрани и е важен за развитието на белите дробове на децата и предотвратява респираторни усложнения.

Биозин Кидс сироп с лактоферин, повишава имунитета и защитните сили на детския организъм, с пробиотично действие, подходящ при желязодефицитна анемия