• BioSil Коса, кожа и нокти x 90

BioSil Коса, кожа и нокти x 90

108.54лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
таблетки
Каталожен код:
2448
Производител:
Natures Way products Inc, САЩ

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

BioSil™ Коса, кожа и нокти x 90 капсули – нутрикозметичен продукт за красота.

Пробив в грижата за кожата, косата и ноктите! BioSil™ е източник на силиций – известният минерал на красотата и топ компонент в най-модерните продукти за гладка кожа, жизнена коса и здрави нокти! За да се усвои оптимално от организма, силицият в продукта е под формата на холин-стабилизирана ортосилициева киселина (ch-OSA®).


ch-OSA® – ортосилициевата киселина, стабилизирана с холин в продукта BioSil™ е патентована, клинично изпитана съставка. Тя включва в действие фибробластите – клетките, произвеждащи колаген и поддържа нормалния колагенов синтез в тялото. След трийстата година от живота производството на колаген започва рязко да намалява. Това е главна причина за появата на бръчки и отпускане на кожата и други признаци на стареенето.


Описание

Защо силицият в BioSil™ е под формата на ортосилициева киселина? Защото това е най-бионаличната форма на силиций, която се отличава с оптимална степен на усвояване.

Защо в състава на BioSil™ е включен и холин? Холинът е естествено хранително вещество, което стабилизира ортосилициевата киселина и улеснява транспортирането й към “целевите клетки”: фибробластите в кожата, остеобластите в костите и хондропластите в ставите, където активира ензимите, необходими за производството на колаген;  към черния дроб, където подпомага производството на пролин – важна аминокиселина, част от структурата на колагена.

Силицият е полезен и за костите! Този минерал има изключително важно значение за здравето на костите, защото регулира „движението” на калция в тялото – не му позволява да се натрупва в меките тъкани и го насочва там, където му е мястото – към костите и зъбите.


BioSil™ може да се използва от жени и мъже. Продуктите на Preffered nutrition (част от Natural factors, Canada)  са сертифицирани от ISURA – това гарантира, че не съдържат ГМО, замърсители, тежки метали и др. Суровините, които се влагат в тях се тестват за чистота, безопасност и биоактивност, и в случай, че не отговарят на най-високите стандарти, не се използват. Всички продукти се произвеждат в обекти, съобразени с изискванията за Добри производствени практики. Сертифицирани са от Health Canada.


Дозировка и приложение

Приложение: Ортосилициевата киселина /Силиций/ стимулира организма самостоятелно да  образува колаген. Допринася за нормалното състояние на косата, кожата и ноктите.

Забележка: Не използвайте при бременност и кърмене. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка: За възрастни: По 2 капсули дневно.

Съхранение: На сухо място, недостъпно за деца.