• BioSil Коса, кожа и нокти 30 ml

BioSil Коса, кожа и нокти 30 ml

85.63лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
разтвор
Каталожен код:
2445
Производител:
Natures Way products Inc, САЩ

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

BioSil™ Коса, кожа и нокти 30 ml – иновация в нутрикозметиката – насърчава естествения синтез на колаген!

Специализирана грижа за кожата, косата и ноктите – насърчава естественото производство на колаген! Източник на силиций – минералът на красотата, който активизира синтеза на колаген и забавя появата на видимите признаци на стареене!


Силицият в продукта BioSil™ е във високо усвоима и бионалична форма – като ортосилициева киселина, стабилизирана с холин (ch-OSA®)! ch-OSA® е преминала през клинични тестове патентована съставка, с доказан ефект върху синтеза на колаген.


Описание

BioSil™ съдържа силиций като ортосилициева киселина – високо усвоима форма на силиция, с отлична бионаличност.

Холинът в BioSil™ представлява аминоподобно съединение, което насърчава транспорта на ортосилициевата киселина към фибробластите, остеобластите и хондропластите. Там ортосилициевата киселина активира ензимите, отговорни за производството на колаген, осигурявайки съществени ползи както за кожата, косата и ноктите, така и за костите.

Защо силицият е важен за костите? Предотвратява отлагането на калция в меките тъкани и така намалява риска от атеросклероза. Силицият, подобно на витамин К2, насочва калция там, където действително има нужда от него – към зъбите и костите.

BioSil™ е продукт на Preffered nutrition (част от Natural factors, Canada). Притежава ISURA сертификат, който гарантира отсъствие на ГМО, замърсители, тежки метали и др. BioSil™ е подходящ за жени и мъже!


Дозировка и приложение

Приложение: Ортосилициевата киселина /Силиций/ стимулира организма самостоятелно да  образува колаген. Допринася за нормалното състояние на косата, кожата и ноктите.

Забележка: Да не се прилага върху очи или наранена кожа.  Не използвайте при бременност и кърмене. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка и приложение: За възрастни: По 5 капки 2 пъти дневно (сутрин и вечер) разтворени във ¼ чаша вода или сок.

Съхранение: На сухо място, недостъпно за деца, при температура 15°-30°C!


Бърза поръчка