• BioSil™ Коса, кожа и нокти 30 ml

BioSil™ Коса, кожа и нокти 30 ml

169.27лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
капки
Каталожен код:
3689
Производител:
Natural Factors

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Специализирана грижа за кожата, косата и ноктите – насърчава естественото производство на колаген! Източник на силиций – минералът на красотата, който активизира синтеза на колаген и забавя появата на видимите признаци на стареене!


Силицият в продукта BioSil™ е във високо усвоима и бионалична форма – като ортосилициева киселина, стабилизирана с холин (ch-OSA®)! ch-OSA® е преминала през клинични тестове патентована съставка, с доказан ефект върху синтеза на колаген.


BioSil™ съдържа силиций като ортосилициева киселина – високо усвоима форма на силиция, с отлична бионаличност.


Холинът в BioSil™ представлява аминоподобно съединение, което насърчава транспорта на ортосилициевата киселина към фибробластите, остеобластите и хондропластите. Там ортосилициевата киселина активира ензимите, отговорни за производството на колаген, осигурявайки съществени ползи както за кожата, косата и ноктите, така и за костите.


Защо силицият е важен за костите? Предотвратява отлагането на калция в меките тъкани и така намалява риска от атеросклероза. Силицият, подобно на витамин К2, насочва калция там, където действително има нужда от него – към зъбите и костите.


BioSil™ е продукт на Preffered nutrition (част от Natural factors, Canada). Притежава ISURA сертификат, който гарантира отсъствие на ГМО, замърсители, тежки метали и др. BioSil™ е подходящ за жени и мъже!