• Biogenis – бутилка за водородна вода - преносим производител на водородна вода, генератор за молекулярен водород

Biogenis – бутилка за водородна вода - преносим производител на водородна вода, генератор за молекулярен водород

145.95лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
йонизатор
Каталожен код:
4758
Производител:
Biogenis

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Biogenis – бутилка за водородна вода

Уникален преносим производител на водородна  вода за фитнеса, офиса, университета или пътуване

 

Бутилката за водородна вода Биогенис произвежда голямо количество водород чрез електролиза (патентована технология).  Установено е, че  молекулярният водородът е най-силният природен антиоксидант и  има мощен антиоксидантен ефект върху човешкото тяло, като обезврежда и извежда селективно вредните свободни радикали (ОН*) от тялото, както нито един друг антиоксидант произведен от човека.

 

Бутилката за водородна вода Биогенис е генератор за молекулярен водород, който е най-силният антиоксидант в природата. Лесно и бързо елиминира само вредните свободни радикали от тялото, като осигурява здраве и забавя стареенето на клетките. Подобрява функциите на храносмилането, отделителната система, естествената детоксикация на организма. Неутрализира вредното въздействие на алкохола и нездравословните храни, лекарства и други. Подобрява съня и намалява стреса. Намалява кръвното налягане, предпазва от диабет и дегенеративни заболявания. Повишава жизнената енергия, забавя стареенето и възстановява жизнеността и младостта.

 

Бутилката за водородна вода Биогенис използва патентована технология на електролиза с водород 0,4 РРМ - 0,8 РРМ, като процеса е видим, заради прозрачното тяло на бутилката. Водородът е произведен от генератор с титаниева платина - 0.8 um.

 

Има две програми на работа - за производство на водородна вода и за самопочистване.

 

Корпусът на бутилката е изработен от титан пластмаса, която е устойчива на високи температури и силен удар. Състои се от три части.

Капацитетът на батерията е 1 000mA, като зареждането и става посредством зарядно устройство. 

 

Вместимост: 500 мл

Входен волтаж: 300 mA

Потребление: 1,2 W

Електрод: Титаниева платина

Капацитет на батерията: 1 000 mA

Температура на водата: 1-800 С

Размери: 270 / 70 mm

Време за електролиза: 5 мин