• BioClear™ - 1кг прах

BioClear™ - 1кг прах

162.16лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
прах
Каталожен код:
3830
Производител:
Natural Factors

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

BioClear™ – естествен продукт в подкрепа на метаболизма, нормалната функция на черния дроб и детоксикацията на организма.

BioClear™ съдържа над 30 нутриенти с важно значение за обмяната на веществата, антиоксидантната защита на организма и способността на черния дроб да неутрализира токсините.


BioClear™ комбинира В-витамини, витамини А, С, Е, D, минерали, аминокиселини, Н-ацетил цистеин (NAC), екстракт от зелен чай, изокверцетин и др. Добър източник на хром и магнезий – нутриентите, необходими за метаболизма и контрола върху нивата на глюкозата.


Уникалната комбинация от съставки в BioClear™ предоставя значими ползи за здравето, засягащи обмяната на веществата и защитата на организма от токсини.


BioClear™ подобрява метаболизма (обмяната на веществата) и насърчава поддържането на баланса между анаболизма и катаболизма – основни процеси на метаболизма. Подпомага усвояването на ценните нутриенти, както и правилното им разграждане, необходимо за освобождаването на енергия.


Много от натуралните съставки в продукта имат уникално детоксикиращо и оздравяващо действие. Това се отнася особено за N-ацетил цистеин – продукт на аминокиселината L-цистеин. Използва се както в природната, така и в конвенционалната медицина. NAC възстановява нормалните нива на глутатион в черния дроб и намалява увреждането на черния дроб, причинено от лекарства (включително ацетаминофен), алкохол, неправилна диета и др.


NAC се включва и в състава на медикаменти за разграждане на големи количества слуз – срещан симптом при състояния като емфизем, бронхит, пневмония и хронична обструктивна белодробна болест, и др.


Ензимно модифициран изокверцетин EMIQ, включен в състава на BioClear™ също има силно детоксикиращо действие. Кверцетинът е флавоноид с мощни антиоксидантни свойства, открит в много плодове и зеленчуци, който предотвратява уврежданията от свободните радикали и забавя процесите на стареене. EMIQ е оптимално бионалична форма на кверцетин с клинично доказана ефективност, която намалява окислителните процеси в организма, проявява силно противовъзпалително действие, подпомага сърдечно-съдовото здраве и др. Изокверцетин EMIQ е създаден чрез естествен ензимен процес, който включва глюкозни вериги (гликозиди) към молекулата на кверцетина. Резултатът е кверцетин във водоразтворима форма, която подобрява неговата бионаличност и степен на абсорбция.

Бърза поръчка