• BioAmica Lactase Enzyme Drops / БиоАмика Капки за бебета против колики - 15 мл.

BioAmica Lactase Enzyme Drops / БиоАмика Капки за бебета против колики - 15 мл.

18.14лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
капки
Каталожен код:
8892
Производител:
Bioshield

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

BioAmica Lactase Enzyme Drops / БиоАмика Капки за бебета против колики

15 мл перорален разтвор Лактаза = 300 капки


Предназначение на BioAmica

Основната съставка на BioAmica е естествено съдържащият се в човешкото тяло ензим лактаза. Лактазата се образува в тънкото черво и служи за разграждането на лактозата – сложна захар, която се съдържа в млечните продукти. През първите месеци от своя живот бебето приема предимно млечна храна. Физиологичният временен лактазен дефицит при кърмачетата може да доведе до дискомфорт (газове) и напрежение (подуване) в коремната област на бебетата в следствие на останалата неусвоена лактоза, което се изразява с появата на т.нар колики. BioAmica капки съдържат ензима лактаза, който разгражда лактозата до лесно усвоими захари, повлиява благоприятно храносмилателните функции и допринася за нормалната чревна перисталтика на бебето.


Начин на прием

BioAmica капки  с киселинна лактаза  могат да се дават директно в устата на бебето или да се добавят към адаптираното мляко при всяко хранене на бебето.

-Директно в устата на бебето:

Поставете точния брой капки според таблицата в лъжица за кафе и дайте директно в устата на детето. След това започнете кърменето или храненето.


– В адаптирано мляко:

Пригответе храната (млякото) съгласно инструкциите на производителя.

Не добавяйте BioAmica капки към много горещо или студено мляко. Изчакайте температурата на храната (млякото) да стане подходяща за прием. За подходяща температура обичайно се приема нормалната телесна температура на човека.

Добавете съответния брой капки BioAmica (виж таблицата) и разклатете. Да се консумира веднага.

BIOAMICA -ДОСТАВЯ ЛАКТАЗА, КОЯТО ЗАПОЧВА ДА ДЕЙСТВА ВЕДНАГА СЛЕД ПРИЕМАНЕТО  Ѝ.


Специални предупреждения

СЛЕДВАЙТЕ УКАЗАНИЯТА ЗА НАЧИН НА УПОТРЕБА! BioAmica капки съдържат ензима Лактаза, който се разрушава от високата температура!


Съдържание

Лактаза 56,9%; желиращи съставки: глицерин, вода; стабилизираща съставка: калиев хлорид.


Съхранение

Да се съхранява на сухо място в оригиналната опаковка на стайна температура под 25 градуса. След отваряне да се използва в рамите на 3 седмици.

Да не се излага на пряка слънчева светлина. Да се пази от деца. Да не се използва след изтичане на годността или ако целостта на опаковката е нарушена.

Бърза поръчка