• BIOACTAL – КЛЮЧЪТ КЪМ ЗДРАВЕТО

BIOACTAL – КЛЮЧЪТ КЪМ ЗДРАВЕТО

43.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
капки
Каталожен код:
2550
Производител:
Biotica 1961

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

УНИВЕРСАЛЕН ЛЕК

Съществува ли универсален лек, към който да посегнем при всякакви неразположения и болежки?


Да, колкото и невероятно да звучи – такъв лек има. При това съставът му идва от природата, на една ръка разстояние от нас. Елена Зайцева казва: „Всички плевели лекуват. Ако не искате да боледувате, изкопайте си три корена – репей, троскот и глухарче. От тези корени си направете лечебна билкова смес и я пийте.“


Самата тя е водела изключително аскетичен начин на живот. Всичките пари, които получавала от благодарните пациенти, тя давала на нуждаещите се и на църквата. Никога не купила нищо за себе си – всички дрехи и предмети, които я заобикаляли, й били дарени с благодарност от хора, на които е помогнала. Единственото, което купувала, са плодове и зеленчуци. Почти никога не хапвала месо, не използвала козметика, не гледала телевизия и не живеела в покой като хората на нейната възраст. В наше време не можем да си представим такъв начин на живот, такова количество жизнена сила, енергия и любов към хората.


Днес ще Ви представим билковия продукт BIOACTAL, създаден по рецептата на изключителната лечителка. Ние сме събрали вместо Вас билките и сме подготвили тинктура от екстрактите на трите растения, препоръчвани от Елена Зайцева като извор на здраве и дълголетие.


BIOACTAL е руското чудо, направено по рецепта на феноменалната билколечителка Елена Зайцева. Тя започва да се занимава с билки едва 8-годишна. През своите 89 години е обиколила много части на Русия, в това число Алтай и Далечния Изток, за да събира и подготвя различни растения. Познава повече от 1100 вида билки и ги използва за лечение на различни заболявания. Елена Зайцева се радва на признание и широка известност, прави беседи за билколечението по покана на църкви и манастири, изнася лекции за лечебните растения в Москва и други градове, канена е от висококвалифицирани медицински екипи в научни и лечебни заведения.


Живеем в 21 век. Време, когато замърсяването на въздуха, водата и храната не са нещо необичайно, а по-скоро ежедневие. Всекидневно се сблъскваме с мръсотията, газовите изпарения и отровния въздух. Какво носи това на здравето ни и как да се предпазим?


Доклад на Световната здравна организация (СЗО), публикуван на 15 март 2016 г, алармира за опасностите, които околната среда крие за здравето на хората. 14% от случаите на рак на белия дроб например се дължат на замърсяването на външния въздух, а 17% от тях – на замърсяването на въздуха на закрито. И не само това: СЗО изчислява, че до 2030 г. броят на хората в риск ще се увеличи заради климатичните промени. Наскоро проведено проучване на глобалния проблем със заболяванията показа, че то е сред десетте главни рискови фактори за здравето на човечеството в световен мащаб. Статистиката сочи, че над 7 милиона души са починали в следствие на замърсявания на околната среда. В Европейския съюз жертви на преждевременна смърт са над 400 000.


Всеки един от нас, в по-голяма или по-малка степен, е усещал негативното влияние на замърсената околна среда. Много от симптомите зaвиcят oт пpичинaтa зa зaбoлявaнeтo. Ocнoвнитe ca глaвoбoлиe, кaшлицa, yмopa, гaдeнe. B някoи cлyчaи пpизнaцитe нa бoлecттa нe ce пpoявявaт дълги гoдини, дoкaтo зaбoлявaнeтo нe пpoгpecиpa. Най-напред биват поразени дихателната, сърдечно-съдовата и нервната система.


КАК ДЕЙСТВА BIOACTAL

BIOACTAL поддържа всички органи и системи в тялото в нужното здравословно състояние и предотвратява поява на тежки заболявания.

Доказано укрепва имунната система, подпомага организма при възстановяване от прекарани вирусни заболявания, прочиства тялото от токсини, преборва упоритите псориазис и екземи. Отлично повлиява хранителни разстройства и анорексия, подобрява апетита. Особено ефективен е при:


 Заболявания на опорно-двигателната система

 Ревматизъм, подагра, артрит

 Сърдечно-съдови заболявания

 Високо кръвно налягане

 Атеросклероза

 Белодробни заболявания

 Камъни в бъбреците и жлъчката

 Хепатит

 Диабет

 Цистит

 Чревни заболявания

 Кожни заболявания

 Ракови заболявания


Само след месец прием на BIOACTAL организмът се зарежда с нови жизнени сили, прочиства се и се подобрява външният вид.