• БИО СОК ОТ КАРТОФИ 200 м

БИО СОК ОТ КАРТОФИ 200 м

9.86лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
СОК ОТ КАРТОФИ
Каталожен код:
740
Производител:
Schoenenberger

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Сокът от картофи Schoenenberger е естествен, природен продукт богат на калий, което го прави един добър балансьор на водния баланс в организма. Често се използва за превентиране задържането на течности в организма. Сокът от картофи също така е ценен като алкализиращо средство, против киселини в стомаха. Много подходящ за употреба при подобни неразположения по време на бременност.

Сокът от картофи Schoenenberger е изцяло натурален, 100% чист продукт. Подходящ за пречистване на организма. Силно алкален, с много добра поносимост, естествено средство за успокояване на киселини в стомаха. Естествено богат на калий, благоприятно повлиява нормалния воден баланс на тялото.

Подходящ по време на бременност.

Изцяло натурален продукт без консерванти. След отваряне съхранявайте в хладилник и използвайте в рамките на 2 седмици. Използвайте приложената мерителна капачка, не пийте директно от шишето за да избегнете внасяне на бактерии.

Препоръчително на гладно – 20мин. са необходими на продукта да се усвои.

2 пъти дневно преди хранене по 50ml сок(100ml), неразреден или разреден с вода или друг сок.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Продуктът е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното хранене. Да се пази от деца.