• БИО СОК ОТ АРТИШОК 200 мл

БИО СОК ОТ АРТИШОК 200 мл

13.90лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
Био сок от артишок
Каталожен код:
733
Производител:
Schoenenberger

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Активните вещества на артишока благоприятно повлияват обмяната на мазнините. Сокът подпомага обмяната на веществата и функциите на жлъчката и черния дроб. Сокът от артишок се използва като пречистващо средство, има благоприятен ефект върху изчистване на холестерола, повлиява храносмилането, отразява се положително на кожата.

Сокът от Артишок Schoenenberger е изцяло натурален, 100% чист продукт. Подходящ за пречистване на организма. Стимулира функциите и регенеративните свойства на черния дроб и отделянето на жлъчка от жлъчния мехур. Това води и до стимулиране на храносмилането. Повлиява добре мастната и въглехидратната обмяна.

Подходящ е като природно помощно средство за пречистващи режими и режими за намаляване на теглото, за понижаване нивата на холестерола.

Хора съз заболявания/камъни на черния дроб и жлъчния мехур да се консултират с лекар преди прием.

Начин на употреба :

Изцяло натурален продукт без консерванти. След отваряне съхранявайте в хладилник и използвайте в рамките на 2 седмици. Използвайте приложената мерителна капачка, не пийте директно от шишето за да избегнете внасяне на бактерии.

Препоръчително на гладно – 20мин. са необходими на продукта да се усвои.

Над 12год.: 2-3 пъти дневно преди хранене по 10ml сок(20-30ml), неразреден или разреден с вода или друг сок.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Продуктът е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното хранене. Да се пази от деца.