• Bio-Quercetin / Био-Кверцетин 29 mg - 30 капсули - 29 mg - 30 капсули

Bio-Quercetin / Био-Кверцетин 29 mg - 30 капсули - 29 mg - 30 капсули

24.26лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
капсули
Каталожен код:
8325
Производител:
LIFE EXTENSION® USA

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Комбинация от кверцетин и фитозоми за оптимално усвояване

Високо абсорбиращ се кверцетин за поддържане на имунната и сърдечно-съдовата система.

Хранителната добавка на LIFE Extensoin използва кверцетин, затворен в растителни фитозоми, което прави абсорбцията по-лесна. Бионаличността му е до 50 пъти по-висока от традиционния кверцетин.

Кверцетинът е биофлавоноид, който поддържа имунната функция и здравословния възпалителен отговор, насърчава сърдечно-съдовото и ендотелното здраве и др.


Ползи

Осигурява до 50 пъти повече бионаличност от традиционния кверцетин.

Насърчава имунното, сърдечно-съдовото и ендотелното здраве.

Подпомага инхибирането на оксидативния стрес и поддържа здравословен възпалителен отговор.

 

Още факти за Био кверцетин

Био кверцетин на LIFE Extension е интегриран във фитозоми. Фитозомите са мънички сфери, съставени от фосфолипиди, получени от растенията. Благодарение на тях, биодостъпността на кверцетина се повишава и се улеснява усвояването му от организма.


Клинично проучен за по-голяма абсорбция

В рандомизирано клинично проучване изследователите сравняват две перорално приложени кверцетинови фитозомични дози (осигурявайки 100 мг и 200 мг кверцетин), заедно с една доза от 500 мг традиционен кверцетин. Те откриват, че кверцетин фитозомата може да се прилага в една пета от дозата на традиционния кверцетин и все пак да доведе до 10 пъти по-голяма експозиция. Това означава, че кверцетиновата фитозома осигурява около 50 пъти по-голяма бионаличност от традиционния кверцетин.


Насърчава здравословния имунен отговор

Кверцетинът има дълга традиция на употреба при сезонните предизвикателства пред имунната система. В рандомизирано клинично проучване добавката с кверцетин насърчава здравословния имунен отговор при физически годни възрастни. Друго рандомизирано контролирано проучване показва подобни резултати при тренирани спортисти. И при двойно слепи клинични проучвания, кверцетинът насърчава здравословния възпалителен отговор, инхибира оксидативния стрес и спомага за поддържане на цялостното здравословно състояние.


Подкрепя сърдечно-съдовото и ендотелното здраве

Кверцетинът насърчава както сърдечно-съдовото, така и ендотелното здраве и помага за поддържане на здравословно кръвно налягане, което вече е в нормалните граници. Също така той е мощен инхибитор на оксидативния стрес и помага за насърчаване на здравословен възпалителен отговор.

Микрокристална целулоза, растителна целулозна капсула, растителен стеарат, силициев диоксид.

Не съдържа: ГМО.

Хранителна добавка, 30 V- капсули.  


Дозировка и приложение

Приложение: Антиоксидант. Допринася за нормалното функциониране на организма и защита на клетките от оксидативен стрес.

Забележка: При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка: по 1 капсула дневно.

Съхранение: на хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Бърза поръчка