• БИО КОНОПЕНО МАСЛО 250 МЛ

БИО КОНОПЕНО МАСЛО 250 МЛ

15.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
масло
Каталожен код:
4603
Производител:
БЪЛГАРИЯ

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

100% студено пресовано био конопено масло е уникално по състав , характеризиращо се с аромат, отличителен зелен цвят и деликатен вкус на орех.

Уникалната връзка между мастните киселини Омега 3 и Омега 6 съответства на естествените нужди на човешкия организъм. Те включват здравословни мазнини, които са необходими за човешкото здраве. Конопеното масло е богато и на витамини, минерали, растителни багрила и фитостероли. Много от тези вещества са необходими за човешкото здраве.


Тялото не е в състояние да ги „произведе“ и е изцяло зависимо от осигуряването им в храната. Конопеното масло носи тези вещества в естествена, лесно смилаема форма. Маслото е подходяща храна както за деца, така и за възрастни и може да се използва продължително време без ограничения.


Конопеното масло:


Повече от 80% ненаситени мастни киселини

витамини (А, В – групи, Е, С и D)

Минерали (калций, магнезий, калий и желязо)

Фитостероли

Растителни багрила (хлорофил, каротеноиди)

Начин на употреба:


Приемайте от 1 до 3 чаени лъжички дневно преди хранене. Приемът на маслото може да се комбинира с вода, сок, кисело мляко или друга течност.


Конопеното масло е студено пресовано и не съдържа допълнителни вещества, поради което може да бъде добавяно към салати, студени ястия, десерти и др.


Маслото от конопени семена на  може да се използва като козметично средство за директно нанасяне върху кожата или в комбинация с други растителни масла или като добавка към различни козметични маски, кремове, лосиони и др.