• БИО ЖЕНШЕН ЖЕЛЕ РОЯЛ 30 ампули x 10 ампули

БИО ЖЕНШЕН ЖЕЛЕ РОЯЛ 30 ампули x 10 ампули

49.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
БИО ЖЕНШЕН
Каталожен код:
731
Производител:
Франция

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

БИО ЖЕНШЕН ЖЕЛЕ РОЯЛ комбинира всички сили от:

Органичeн женшен (Panax Ginseng Meyer)- най-старите китайски традиции разказват за силата на този “корен на живота”. Този продукт оказва благоприятен ефект върху централната нервна система, подпомага физическото и умственото изпълнение, както и процеса на запомняне. Чудесен адаптоген, органичният женшен подпомага тялото да се адаптира към правенето на усилия и поддържа добрата му форма.

Органично желе роял(пчелно млечице) е специалната храна на пчелната царица-майка. Със своите качества, то е безценно съкровище от хилядолетия. Традиционно известно със своята наситеност на пептиди, мастни киселини, витамини от група Е и минерали, Органичното пчелно млечице има благоприятен ефект върху физическата и умствената умора (изтощение).

Ораничен пчелен мед- подсилваща храна от незапомнени времена, органичният мед е истински еликсир и се препоръчва специално за поддържане на организма след сериозни физически усилия.

Всички активни съставки са с висока концентрация!

Състав(за 1 ампула от 10 ml.): Вода; Екстракт от женшен* (10 %; 1000 mg.); Мед* (5 %; 500 mg.); Пчелно млечице* (5 %; 500 mg.); Гроздов сок(10%; 1000mg.).

Начин на употреба: Да се взима по една ампула на ден, самостоятелно или с голяма чаша вода. Отлагането на неразтворено съдържание в ампулата  е нормално.  Разклатете добре преди употреба.

Предпазни мерки при употреба: Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Да се съхранява на места, недостъпни за малки деца. Хранителната добавка да не се използва като заместител  на разнообразното хранене.Този продукт не е лекарство, а хранителна добавка на базата на екстракти от БИО женшен, БИО мед и БИО пчелно млечице!