• BetterYou Turmeric Daily - Орален спрей за имунната система с куркума и аромат на портокал - 25 мл

BetterYou Turmeric Daily - Орален спрей за имунната система с куркума и аромат на портокал - 25 мл

42.05лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
спрей
Каталожен код:
9017
Производител:
BetterYou

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

BetterYou Turmeric Daily Oral Spray е хранителна добавка под формата на интраорален спрей с превъзходен аромат на натурален портокал, бързо и ефективно проявяващ своите противовъзпалителни и антиоксидантни свойства, подпомаха естествената функция на имунната система. Революционната му формула осигурява по-качествено абсорбиране на трите активни куркуминоида, което гарантира по-добро усвояване спрямо приема на таблетки и капсули. Използваният уникален процес на молекулярно капсулиране - Cyclocurmin, позволява на малките капчици от спрея да се абсорбират бързо във вътрешната буза и богатите на кръвоносни съдове слоеве, което ги прави идеална среда за доставка на хранителни вещества за организма. Продуктът на британската компания Бетър Ю е подходящ за вегетарианци, хора с целиакия и спазващите диета при захарен диабет. 


Внимание:

Подходящ за употреба по време на бременност.

Подходящ за възрастни и деца над 3 години. 

Да не се използва след изтичане срока на годност, посочен върху опаковката.  

Не е заместител на разнообразното и рационално хранене. 

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. 

Да се съхранява на сухо и хладно място, далеч от слънчева светлина. Състав на BetterYou Turmeric Daily Орален спрей с куркума и аромат на портокал х25 мл.

Състав в 1 доза: 850 mg циклокурмин, което е 1300 mg корен от куркума. 

Помощни вещества: вода, ксилитол, екстракт от куркумин, акациева смола, калиев сорбат, лимонена киселина, оранжево масло, ксантанова смола.


 

Бърза поръчка