• BetterYou Бременност орален спрей - 25 мл

BetterYou Бременност орален спрей - 25 мл

  • Производител: BetterYou
  • Модел: спрей
  • Каталожен код: 9016
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 38.40лв.


BetterYou Pregnancy oral spray е експертна хранителна комбинация от Фолиева киселина, Витамин В12, Желязо, Витамин D3, Витамин K2, с натурален аромат на мента. Бременност орален спрей предлага бързо, ефективно доставяне на хранителни вещества в подкрепа на растежа на бебето и поддържане на повишените нужди на организма по време на бременността, вкючително и фукнцията на имунната система, като същевременно допринася за намаляване на умората чрез ефективно добавяне на естествени съставки. Осигурява подкрепа в периода на бременност без хапчета. Специална формула – без гадене. Иновативният орален спрей съдържа шест ключови хранителни вещества за подпомагане на майката и бебето по време на бременността, както и през периода ПРЕДИ и СЛЕД нея. Източникът на витамин D3 в орален спрей BetterYou Бременност е ланолин. Това е получено от вълната на овцете, живеещи в Австралия. D3 е изцяло извлечен от ланолина и макар да е подходящ за вегетарианци (одобрен от вегетарианското общество), той може да не е подходящ за тези, които желаят да следват строга веганска диета.


Внимание:

Да се ​​съхранява на стайна температура и извън пряка слънчева светлина.

Да се ​​съхранява на място, недостъпно за деца.

Няма противопоказания с предписаните лекарства.

Не превишавайте препоръчителната доза - прекомерната консумация може да доведе до слабителни ефекти.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното хранене и здравословния начин на живот.


Състав:

Вода, разредител (ксилитол), средноверижни триглицериди, железен амониев цитрат и железен натрий EDTA (желязо), емулгатори (акациева смола и слънчогледов лецитин), регулатор на киселинността (лимонена киселина), ментово масло, менахинон (витамин К2), консервант (калий сорбат), фолиева киселина (витамин В9), калиев йодид (йод), холекалциферол (витамин D3), 5-дезоксиаденозилкобаламин и метилкобаламин (витамин В12).


Хранителна информация:

Всяка дневна доза (4 впръсквания) съдържа NRV *


Витамин D3 75μg 1500%

Витамин К2 75μg 100%

Витамин В12 (като аденозилкобаламин и метилкобаламин) 50μg 2000%

Фолиева киселина 400μg 200%

Йод 150μg 100%

Желязо 5 mg 36%

* Референтна стойност на хранителните вещества

Не съдържа: Изкуствени оцветители и аромати;  Алкохол; Млечни; Глутен и пшеница; Соя; Захар.

Етикети: BetterYou Бременност орален спрей, за растежа на бебето- 25 мл