• Ортомол Натал x 30 дози

Ортомол Натал x 30 дози

110.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
Ортомол Натал
Каталожен код:
1591
Производител:
ORTHOMOL Германия.

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Продукт за жени планиращи бременност, бременни и кърмещи .

Ортомол Натал е специално създаден продукт с пробиотици, който да осигури допълнителните хранителни нужди на майката и бебето през периода на бременност и кърмене. Продължителният прием осигурява всички необходими вещества за правилна подготовка за забременяване. Ортомол Натал е комплексен продукт съобразен с ортомолекулярната хранителна медицина, който допринася за правилната хранителна подкрепа, която влияе пряко върху доброто здраве на жената. Здравият организъм на жената е от съществено значение и оказва изключително влияние при опитите за забременяване, през периода на бременността, докато жената износва бебето и в специални случаи, когато жената се подлага на различни инвитро процедури за оплождане.

Уникалният състав от всички необходими витамини, минерали, микроелементи и антиоксиданти е прецизно балансиран и съдържа вещества, които са от полза за здравословното развитие на бебето и комфорта на бременността. 

Ортомол Натал е единственият продукт за бременни на българския пазар, който съдържа четири основни щама пробиотици, които се грижат за здравето на майката и добрата защита на бебето.

Ортомол Натал подпомага доброто физическо здраве и метаболизъм на майката и спомага за предотвратяване на дефекти на невралната тръба при плода. Съдържа фолиева

киселина, магнезий, желязо, калций, йод, мед, витамини от група В, антиоксиданти и важни пробиотици, осигуряващи защитата на майката и плода.

Начин на употреба :

Всеки ден по време на или след хранене, заедно с капсулите, съдържанието на едно саше (= дневната доза) се разтваря в около 150 – 200 мл негазирана вода или плодов сок. Вашето тяло се нуждае от микронутриенти всеки ден. Ние Ви препоръчваме дългосрочна, регулярна употреба на Ортомол® Натал.