• BeautyNatural за коса, кожа, нокти - 237 мл

BeautyNatural за коса, кожа, нокти - 237 мл

43.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
сироп
Каталожен код:
7264
Производител:
AD Medicine

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

В ADLiquid™Beauty Natural – за коса, кожа, нокти е включен комплекс от всички необходими за поддържане здравето на кожата, косата и ноктите витамини и минерали.ADLiquid™ Beauty Natural – за коса, кожа, нокти е обогатен е с екстракти от Алое Вера, Ленено Семе, Гроздови Семки, Авокадо, Енотера Биенис и Вирджински Орех, които съдържат антиоксиданти и мастноненаситени киселини. Екстрактът от Дивият Ямс благоприятно влияе върху хормоналния баланс, а Йохимбе и Елеутерокок оказват тонизиращо действие. ADLiquid™ Beauty Natural – за коса, кожа, нокти допринася за тонуса, еластичността и свежия вид на кожата, за здравето на косата и ноктите, както при жените, така и при мъжете.

ADLiquid™ Beauty Natural – за коса, кожа, нокти укрепва съединителната тъкан, подобрява обменните процеси и микроциркулация на кръвта, благоприятно влияе върху процесите на възстановяване и обновяване на тъканите и функциите на стомашно-чревния тракт. За да имате здрава коса това е Вашият продукт!

Препоръчителна доза на ADLiquid™Beauty Natural – за коса, кожа, нокти е 5 мл. преди хранене.

При по-големи изисквания към защитните сили на организма /екстремални климатични условия, замърсявания, въздействие на слънчевата радиация и т.н./ препоръчва се комбинацията с Детокс както следва:

ADLiquid™Beauty Natural – за коса, кожа, нокти – 5 мл. сутрин, Детокс-за пречистване на черния дроб– 5мл. вечер.

За по-добър ефект препоръчително е ADLiquid™Beauty Natural – за коса, кожа, нокти да се приема 1,5 – 2 месеца.

По преценка на медицинския специалист препоръчаните дози и схеми на ADLiquid™Beauty Natural – за коса, кожа, нокти може да са различни.

Преди употреба ADLiquid™Beauty Natural – за коса, кожа, нокти се разклаща.

След отварянето му ADLiquid™Beauty Natural – за коса, кожа, нокти се съхранява в хладилник.