• Beauty from within Коса, кожа и нокти (С екстракт от маслина и хиалуронова киселина) 329 mg

Beauty from within Коса, кожа и нокти (С екстракт от маслина и хиалуронова киселина) 329 mg

75.65лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
капсули
Каталожен код:
3690
Производител:
Natural Factors

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Нежна и гладка кожа, здрава и жизнена коса, твърди нокти – коя жена не би искала да има всичко това? Сега невероятната формула на Beauty from within ви предоставя тази възможност и то без намесата на скъпи козметични процедури! Продуктът осигурява много витамини и минерали, Opextan® – патентован екстракт от маслина, Hyaluronsan HA-LF – биологично активна форма на хиалуронова киселина, плюс топ разкрасяващата съставка силиций (извлечена от бамбук и полски хвощ), която няма еквивалент на пазара за нутрикозметични козмети!


Освен базисни витамини и минерали, продуктът съдържа още три ключови за кожата, косата и ноктите компоненти – високо концентриран екстракт от плода на маслина, бионалична форма на хиалуронова киселина, както и силиций, иззет от полски хвощ и бамбук!


Opextan® – патентован екстракт от маслина. Екстрактът от маслинови плодове Opextan® е иззет от плодове на маслина. Плодът на маслината е богат на полезни съединения, включително т. нар. вербакозид – полифенол с висока бионаличност и висока степен на антиоксидантна защита. В японски и италиански проучвания е доказано, че Opextan® предотвратява похабяването на кожата, медиирано от прекомерно излагане на слънце, тютюнопушене, алкохол, стрес и др.


Hyaluronsan HA-LF. Високо бионалична форма на хиалуронова киселина, получена чрез специална технология с впечатляващи клинични ефекти върху кожата. Hyaluronsan HA-LF може да даде по-добри резултати, отколкото хиалуроновата киселина под формата на инжекция. Клинични проучвания показват, че в Hyaluronsan може драстично да подобри сухата, груба кожа.


Силиций. Ключов олигоелемент, известен като „разкрасяващ минерал”. Насърчава естественото производство на колаген, възстановява здравето и красотата на кожата, косата и ноктите. Укрепва съединителната тъкан и костите, играе роля в процеса на костна минерализация. Дефицитът му води до отслабване на костите, изтъняване на косъма, меки и чупливи нокти, преждевременна поява на бръчки.