• BARLEY GRASS / ЕЧЕМИК (МЛАДИ СТРЪКОВЕ) - РЕЩУ ЗАТЛЪСТЯВАНЕ И ВИСОК ХОЛЕСТЕРОЛ  - 500 MG - 100 КАПСУЛИ

BARLEY GRASS / ЕЧЕМИК (МЛАДИ СТРЪКОВЕ) - РЕЩУ ЗАТЛЪСТЯВАНЕ И ВИСОК ХОЛЕСТЕРОЛ - 500 MG - 100 КАПСУЛИ

  • Производител: Natures Way products Inc, САЩ
  • Модел: капсули
  • Каталожен код: 10649
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 34.01лв.


Ечемик (млади стръкове) 500 mg x 100 капс. – естествен продукт срещу затлъстяване и висок холестерол

Ечемичената трева е супер храна, съдържаща важни вещества като хлорофил. Тя се добива като ечемикът се жъне преди да е формирал зърно и след това се изсушава при ниски температури, за да запази своето хранително съдържание. Екстрактът от ечемичената трева има способността да неутрализира свободните радикали. Той играе важна роля в поддържането на нормална концентрация на холестерол в кръвта. Допринася и за регулирането на кръвната захар.

Nature’s Way е един от най-старите и най-големите производители на хранителни добавки в САЩ и света. Продуктите на Nature’s Way са 100 % натурални.

Растителна капсула (модифицирана целулоза).

Не съдържа: Изкуствени оцветители, аромати, консерванти, млечни продукти, глутен, соя, царевица, захар, сол, пшеница, дрожди, ГМО. Подходящо за вегани/вегетарианци.


Приложение:  Допринася за поддържане на нормалната концентрация на кръвната захар и холестерола и за нормалната функция на панкреаса.

Забележка: Да не се използва по време на бременност. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка и приложение: По 3 капсули 3 пъти дневно.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Етикети: ечемик