• Банивал крем при баланопостит x10 сашета

Банивал крем при баланопостит x10 сашета

26.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
саше
Каталожен код:
2746
Производител:
Erbagil

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Banival на марката Erbagil  е нов продукт за озонтерапия при инфекции на пениса - баланит, баланопостит и фимоза вследствие на баланопостит. Прилага се локално върху засегнатата област. Създава защитен слой. В състава му влиза уникалната патентована формула OZOILE®, създадена на основата на озониране на Extra Virgin зехтин Primo Fiore® до високо насищане с озоно-кислородна смес. Озонотерапията е съвременна медицинска алтернатива с клинично доказано противовъзпалително, антибактериално и дезинфектиращо, противогъбично и регенеративно действие. Няма данни за старнични ефекти, може да се използва без възрастови ограничения. Подходящ е включително за деца, юноши и възрастни хора. 


Използва се при баланит, баланопостит и фимоза вследствие на баланопостит, независимо от причината. Ефикасно действа и при превенция, поддържане и лечение на патологии на кожата и лигавиците, протичащи с възпаление, раздразнение, зачервяване, сърбеж, парене и белене, причинени от патогенни фактори.


Прилага се сутрин и вечер върху засегнатата област в продължение на 5 дни след измиване с Идрозоил (Idrozoil®). Времето за лечение зависи от бързината на терапевтичния отговор.


Продуктът е само за външна употреба. Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина и източници на топлина. Измийте си добре ръцете след употреба и пазете от деца. След отваряне се препоръчва да използвате продукта до 6 месеца.