• BALANCE / БАЛАНС X 60 КАПС

BALANCE / БАЛАНС X 60 КАПС

42.83лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
BALANCE
Каталожен код:
274
Производител:
BIOHEALTH INTERNATIONAL

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Пробиотик + Пребиотик за здрава храносмилателна система и балансиран 

Описание :

BALANCE съдържа хранителни фибри и полезна млечнокисела микрофлора. 

Натуралните съставки на BALANCE благоприятстват храносмилането и: 

Стимулират съпротивителните сили на организма. 

Стимулират развитието на полезните бактерии. 

Подпомагат защитата на клетките от оксидиращо натоварване, което потиска ефекторните клетки на имунната система. 

Потискат развитието на вредни микроорганизми. 

Спомагат за усвояването на мазнините, белтъчините и минерали. 

Подобряват биодостъпността на калция и желязото в организма. 

BALANCE съдържа инулин ( пребиотик), който стимулира развитието на полезната чревна микрофлора, което води до по-балансиран и редовен стомах. 

Инулинът има и редица други благоприятни действия върху организма: 

Намалява нивата на холестерола и триглицеридите , както и тези на глюкозата за болните от диабет. 

Подпомага детоксикирането и прочистването на храносмилателната система. 

Стимулира различни елементи от имунната защита . 

Работи в по лза на намаляване на теглото . 

Благоприятства перисталтиката на червата и улеснява дефекацията. 

Своевременният прием предпазва от различни здравословни проблеми и болести на храносмилателната система, пикочния мехур, вагината и черния дроб . 

Основно действие:

Натурален комплекс за здрава храносмилателна система 

Стимулира развитието на полезните бактерии

Спомага за усвояването на мазнините, белтъчините и минералите

Потиска развитието на вредни микроорганизми 

Благоприятства перисталтиката на червата и улеснява дефекацията

Подпомага детоксикирането и прочистването на храносмилателната система

Какво съдържа :

Цикория 

Цикорията съдържа инулин, който е мощен пробиотик. Инулинът е, не само полезен за храносмилателната система, но и намалява нивата на "лошия холестерол" в тялото. Цикорията значително подобрява баланса на кръв и плазма в организма, което намалява шансовете за развитие на сърдечно-съдова болест. 

Lactobacillus rhamnosus 

Lactobacillus rhamnosus е пробиотик или благотворна бактерия. Подобрява състоянието на имунната система, действа противовъзпалително и помага срещу неразположения на чревния тракт. Л. rhamnosus помога също и за предотвратяването на инфекции на уринарния тракт. 

Lactobacillus acidophilus 

L. acidophilus е най-използвания пробиотик или "добра" бактерия. Създава неблагоприятна среда за развитието на "лоши" бактерии. Използва се за лечение на "синдром на раздразненото черво" и възпалително заболяване на червата. Подобрява непоносимостта към лактоза и буства имунната система. 

Lactobacillus casei 

L. casei снабдява организма с живи организми, които подобряват микробния баланс в червата. Освен, че подпомага цялостното здраве на храносмилателната и имунната системи, намалява холестерола и предотвратява развитието на вредни бактерии в чревния тракт. 

Lactobacillus plantarum 

L. plantarum е пробиотик "суперзвезда". Създава здравосовна бариера, която пречи на "лошите" бактерии да се движат в червата и да навлязат в кръвта. 

Lactobacillus salivarius 

L. salivarius играе важна роля за бустването на имунната система и балансирането на нивата на бактериите в малките черва. Важен е за здравето на зъбите и устната кухина, заради силното си антимикробно действие. 

Lactobacillus paracasei 

L. paracasei е неизменен за храносмилането, подобрява състоянието на имунната система и дори повишава енергийните нива, като успокоява синдрома на хроничната умора. 

Bifidobacterium bifidum 

B. bifidum се закача за чревните клетки и ги предпазва от увреждания причинени от токсини и микроби. Пробиотици като B. bifidum произвеждат витамини като B12, биотин и K2. 

Bifidobacterium lactis 

B. lactis е неизменим за поддържането на правилното усвояване на всички захари, фибри и микроелементи. В комбинация с други про- и пребиотици, B. lactis работи за правилните чревни движения, както и за цялостното здраве на чревния тракт. 

Bifidobacterium infantis 

За да по-добро общо здраве, активен метаболизъм и по-малко дискомфорт след хранене, трябва да се поддържа добро ниво на B. infantis. Подобрява стомашното здраве и храносмилането, а също така подкрепя имунната система срещу развитието на нежелани бактерии в червата. 

Bifidobacterium longum 

B. longum намалява чревния дискомфорт причинен от стрес. Успокоява раздразнения по тялото. B. longum лекува запек, намалява възпалението в червата и предотвратява повишаването на холестерола. 

Bifidobacterium breve 

B. breve защитава дебелото черво, намалява запека, газовете и подуването. Ефикасен е и срещу диария. Също така стимулира имунната система, предотвратява появата на Е.coli и подтиска гъбични инфекции като Кандида

Състав: инулин (цикория), инулин (агаве), състав на капсулата: хидроксипропилметил целулоза (растителен), Лактобацилус рамносус, Лактобацилус ацидофилус, Лактобацилус казей, Лактобацилус  Плантарум (микрокапсулирано), Лактобацилус саливариус (микрокапсулирано), Лактобацилус параказей (микрокапсулирано), Бифидобактуриум бифидум , Бифидобактуриум лактис, Бифидобактуриум инфантис (микрокапсулирани), Бифидобактуриум лонгум, (микрокапсулиран), Бифидобактуриум бреве (микрокапсулиран). 

Препоръчителен прием: 2 (две) капсули дневно с много течности

Важна информация : Тази хранителна добавка не е заместител на балансираното и разнообразно хранене и здравословния начин на живот. 

Не надвишавайте препоръчаната дневна доза. 

Пазете от малки деца. 

Начин на съхранение: Съхранявайте на хладно, сухо и тъмно място. Затваряйте добре след всяка употреба.