• B-PROTEKT / Б - ПРОТЕКТ ЗА ИМУНИТЕТ И ЧРЕВНО ЗДРАВЕ, ПОДСИЛЕН С NV6X - 20 капсули

B-PROTEKT / Б - ПРОТЕКТ ЗА ИМУНИТЕТ И ЧРЕВНО ЗДРАВЕ, ПОДСИЛЕН С NV6X - 20 капсули

21.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
таблетки
Каталожен код:
5967
Производител:
Healthy Life

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

b-PROTEKT е ефективен синбиотик (пробиотик + пребиотик), съдържащ мощната NV6X формула в комбинация с 5 щама живи пробиотични бактерии. b-PROTEKT спомага по време или след прием на антибиотици, диария или констипация, промяна в диетата, пътуване, стрес. Подпомага за възстановяването на баланса в гастро-интестиналния тракт, нормализирайки чревната флора. b-PROTEKT съдържа комбинация от 5 вида добре проучени бактерии, известни с полезните си ефекти за тялото на човека. Тези бактерии в комбинация със селектирани витамини в оптимални дози, имащи доказан благоприятен ефект върху имунната система, правят b-PROTEKT силен съюзник срещу гастро-интестиналнен дискомфорт. Живите бактерии в b-PROTEKT са Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium longum и Streptococcus thermophilus. Трите вида бактерии от семейство Lactobacillus спомагат за поддържане на кисела среда в червата, която може да предотврати развитието на вредни бактерии.

Lactobacillus acidophilus спомага за нормалното функциониране на храносмилателния тракт и допринася за усвояването на Калций и витамините от група Б. b-PROTEKT съдържа и голямо количество Bifidobacterium longum, непатогенен пробиотик, който естествено се намира в стомашно-чревния тракт (главно в дебелото черво) и женското влагалище. B. longum подпомага храносмилането и защитата от вредни бактерии и взема участие в производството на жизненоважни витамини. Streptococcus thermophilus е мощен пробиотик, който е естествен обитател на дебелото черво и има многобройни проучени ползи, свързани с храносмилателната система и имунитета. Тази група полезни бактерии произвежда вещества, които могат да помогнат за облекчавнето на възпалителните чревни заболявания.

 

В допълнение към живите бактерии, b-Protekt съдържа уникалната NV6X формула със специално подбраните пребиотици (цитрусов пектин и инулин, извлечени от коренище на цикория), витамин С, витамин А, витамин В6 и витамин D3. Витамин В6 и витамин А допринасят за поддържане на нормалното функциониране на имунната система и спомагат за намаляване на стреса и умората.

Препоръчвана дневна доза:  1 капсула дневно между храненията. При лечение с антибиотик приемайте b-PROTEKT минимум 2 часа след антибиотичния прием

Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Да се съхранява на сухо и проветриво място при температура под 25°С. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Ако сте на лечение с антикоагулати или Ви предстои операция, моля консултирайте се Вашия лекар. При бременност се консултирайте с Вашия лекар преди приемането на каквито и да е лекарства или хранителни добавки. Не използвайте след датата на опаковката.