•  АВИРОН РАПИД КИДС / АVIRON RAPID KIDS - за защитната функция на организма - 10 сашета

АВИРОН РАПИД КИДС / АVIRON RAPID KIDS - за защитната функция на организма - 10 сашета

  • Производител: NEOPHARM
  • Модел: сашета
  • Каталожен код: 10325
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 21.60лв.


Хранителна добавка за деца

Грипът представлява вирусно заболяване на дихателните пътища. Грипните вируси са 3 типа: А, В и С. Те предизвикват остра инфекция на носа, гърлото, бронхите, белите дробове. Боледуване от грип се наблюдава всяка година, преди всичко през късна есен и в началото на зимата и обхваща едновременно много хора от различни възрастови групи. Епидемии от грип се наблюдават по-често през зимния сезон. Тогава хората прекарват повече време в затворени помещения, където по-лесно влизат в контакт с други хора.

ОВИ (остри вирусни инфекции) се причиняват от над 200 различни вируса, засягащи дихателната система. Те се характеризират с по-леко преминаване на състоянието на болест в сравнение с грипа.

ОВИ и грипът са силно заразни, те се предават чрез кашляне и кихане, както и при допир със замърсени ръце или предмети на заразен човек. В зимния сезон организмът е по-податлив към този тип болести. Нелекувани адекватно, ОВИ и грипът могат да доведат до усложнения, като менингит, пневмония, сърдечни проблеми и др.

Най-податливи към разболяване от ОВИ и грип са децата, бременните жени, възрастните над 65 години, хората със слаб имунитет, и страдащите от хронични заболявания.


Антибиотиците не оказват действие срещу ОВИ и грипа, а ваксините имат частичен успех в профилактиката им, тъй като вирусите се променят непрекъснато и са непредсказуеми.

Най-често използваните медикаменти за лечение на вирусни инфекции и грип са така наречените симптоматични средства, които повлияват самите симптоми, но нямат ефект върху причинителя на заболяването. Тук спадат всички обезболяващи, температуропонижаващи, противокашлични, продуктите за хрема, антиалергични средства.


Най-добрият метод за лечение на грип и други вирусни инфекции е използването на симптоматични средства, които едновременно подсилват имунитета и унищожават вирусите. В резултат на това вирусната инфекция още в самото начало се пресича, симптомите траят по-малко време, а излекуването става по-бързо.

Колкото по-широкоспектърно е едно ефективно противовирусно средство, толкова е по-голям шансът за успешно справяне с вирусната инфекция, чийто причинител е неизвестен, каквито на практика са повечето болестни епизоди, от които страдаме през зимния сезон.


AVIRON RAPID® for Kids е комбинация от 3 клинично доказани съставки c натурален произход и допълващо се действие, които подпомагат естествената защитна функция на организма, особено по време на сезонните предизвикателства на студеното време. Повлиява благоприятно здравето и функцията на респираторната система. Препоръчва се приемът на AVIRON RAPID® for Kids да започне при първите признаци за неговата необходимост.


Сашето AVIRON RAPID® for kids се използва за приготвяне на разтвор за пиене за деца. Има приятен вкус на ананас и портокал.


Състав:

Състав В 1 саше:

Хумусна киселина - 375 мг

Патентован екстракт от Спирулина  - 150 мг

Pelargonium (Пеларгониум) - 20 мг


Други съставки:

пълнители - повидон, силициев диоксид, малтодекстрин регулатор на киселинността - лимонена киселина, подсладител - стевия с еритритол, ароматизанти - ананас и портокал

AVIRON RAPID* for kids е хранителна добавка с натурален подсладител. Продуктът не съдържа аспартам и други изкуствени подсладители.

Препоръчителен дневен прием:

AVIRON RAPID® for kids е предназначен за деца от 1 go 5 години.

Приема се 2 пъти по 1 саше на ден за поне 5 последователни дни

Съдържанието на сашето се разтваря в 2 супени лъжици (около 30 ml) течност, която може да бъде вода, мляко или безалкохолна напитка. Разбърква се и се изпива. Може да се смесва и с храна.

Ако се наложи през първия ден детето да започне приема ма AVIRON RAPID® for kids следобед или по-късно вечерта, необходимо е да се спази препоръчаната дневна доза от 2 сашета, като се приемат 2 пъти по 1 саше, през равни интервали във времето до края на деня.


Внимание:

He давайте AVIRON RAPID® for kids на Вашето дете, ако някога е получавало алергична реакция към някоя от съставките на продукта. При признаци на алергична реакция, приемът на AVIRON RAPID® for kids трябва да се прекрати

AVIRON RAPID® for kids може да бъде приеман както самостоятелно, така и в комбинация с друг препарат, след консултация с Вашия лекар.

Приемът на този продукт може да промени оцветяването на изпражненията в тъмно до черно, заради черния цвят на хумусната киселина.

Да не се използва след изтичане на годността му или ако целостта на опаковката е нарушена.


Съхранение:

Съхранявайте оригиналната опаковка при температура до 25°С, на сухо място, без пряк достъп на слънчева светлина и недостъпно за малки деца.


Етикети: АВИРОН РАПИД КИДС саше, за защитната функция на организма - 10 сашета