• Авирон Кидс гранули - Neopharm

Авирон Кидс гранули - Neopharm

19.90лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
сироп
Каталожен код:
6009
Производител:
NEOPHARM

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Aviron Kids Granules представлява специална хранителна добавка под формата на гранули за приготвяне на перорален разтвор, предназначена за деца от 0 до 5 годишна възраст, която се използва при първи симптоми на грип и вирусни инфекции и състояния като висока температура, втрисане, мускулни болки и други. Авирон Кидс мигновено пресича грипа и отстранява вирусите от тялото. Гранулите за приготвяне на разтвор за пиене са иновативна форма с вкус на ананас и портокал, която е същевременно удобна за прием, но и много приятна за децата. Авирон Кидс не съдържа парацетамол. Авирон Кидс атакува причинителя на болестта, а не само симптомите. Авирон Кидс активно елиминира вирусите чрез три механизма на действие - възпира навлизането на вирусите и блокира прикрепването им за дихателните пътища, спира колонизацията на вирусите, блокирайки механизмите им за възпроизвеждане, повишава имунитета и активира имунната система, за да разпознае, атакува и унищожи вирусите. Авирон Кидс стимулира възстановителните процеси и ускорява оздравяването, като същевременно с това повишава защитните сили на организма и го предпазва от последващо разболяване.

Преди употреба прочетете

Приготвяне на разтвора за пиене: Към гранулите в бутилката се добавя питейна вода до мерителната линия и се разклаща добре до пълното им разтваряне. Да се разклаща преди всяка употреба.


1,. AVIRON KIDS ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА ГРИП И ОСТРИ ВИРУСНИ ИНФЕКЦИИ

Препоръчва се приемът на AVIRON KIDS да започне веднага след появата на първите симптоми на грип или след контакт с хора болни от вирусно заболяване, които могат да заразят детето.

Ако се наложи през първия ден да се започне приема на AVIRON KIDS следобед или по-късно вечерта, спазете препоръчаната дневна доза, като може да дадете на детето 3 таблетки или 15 ml наведнъж. 

2. AVIRON KIDS ЗА ПРОФИЛАКТИКА НА ГРИП И ОСТРИ ВИРУСНИ ИНФЕКЦИИ

СХЕМА НА ПРИЕМ:

Профилактика срещу повторно разболяване, след антибиотично лечение

  

20 дни - 2 пъти дневно х 5 ml (AVIRON KIDS - ГРАНУЛИ)

   

Профилактика по време на грипна епидемия

20 дни - 2 пъти дневно х 5 ml (AVIRON KIDS - ГРАНУЛИ)