• Астаксантин Плюс 4 mg

Астаксантин Плюс 4 mg

49.48лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
капсули
Каталожен код:
3528
Производител:
Natural Factors

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Астаксантинът или както го наричат още – “царят на каротеноидите” е 10 до 100 пъти по-мощен от други каротеноиди, като бета-каротин и ликопен.


Астаксантин Плюс съдържа патентован астаксантин AstaREAL®, получен от микроводорасли Haematococcus pluvialis. Той се произвежда чрез ферментация и е значително по-ефективен срещу свободните радикали, отколкото астаксантина със синтетичен произход!


Родът Haematococcus pluvialis представлява сладководни микроводорасли, принадлежащи към семейство Chlamydomonadaceae. Разпространението им е характерно за районите на Великите африкански езера, чак до снежните полета на Арктика. Заради богатото съдържание на астаксантин, цветът на водораслите е червен.


Астаксантин AstaREAL® е сертифициран по ISO9001, НАССР (Анализ на опасностите и контрол на критичните точки) и Current Good Manufacturing Practice / CGMP (Настоящи разпоредби за добри производствени практики)!


AstaReal Group е първата компания в света, която започва да произвежда естествен астаксантин още в началото на 90-те години на миналия век. AstaReal и тяхната компания-майка Fuji Chemical Industries Co., Ltd. са световни лидери в производството на естествен астаксантин.