• Asian Energy Boost / Антистрес формула и енергия - 90 капсули

Asian Energy Boost / Антистрес формула и енергия - 90 капсули

46.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
капсули
Каталожен код:
7546
Производител:
Revita

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Asian Energy Boost е специализиран продукт, който спомага за повишаване на енергията на клетъчно нива и подобрява устойчивостта на организма срещу стрес.

Основни полезни качества на продукта:

  • Естествен източник на клетъчна енергия и тонус за целия организъм.
  • Подобрява способността на организма за адаптация при физически, психически стрес и напрежение.
  • Спомага за оптимизиране на когнитивните способности.
  • Синергично действие на съставките за постигане на максимален ефект.

Много хора залагат на различни стимуланти и по-специално на кофеин, за да повишат енергийните си нива за деня. Резултатът е интензивен прилив на енергия, последван от внезапен спад, причина за още по-голямо изтощение. LIFE Extension предлага по-ефективен, естествен и дълготраен начин за подобряване на жизнеността и тонуса. Asian Energy Boost осигурява естествена подкрепа за повишаване на клетъчния енергиен запас на АТФ (аденозин трифосфат) в митохондриите.

Asian Energy Boost комбинира екстрактите от азиатската медицинска гъба кордицепс и патентован ферментирал корен на женшен - GS15-4™. Приети заедно, двете съставки предоставят мощна енергийна подкрепа с продължително действие и без странични ефекти.

Екстрактът от кордицепс тонизира тялото и ума, подобрява тонуса, силен адаптоген за преодоляване на усещане за напрежение и стрес, поддържане на устойчив психо-емоционален баланс. Кордицепс подобрява инсулиновата чувствителност и така подобрява усвояването на въглехидратите като гориво за енергия.

Азиатският женшен е адаптогенна билка, традиционно използвана за управление на стреса. Екстрактът подобрява производството на АТФ в митохонрдиите. Проведени проучвания в областта сочат, че азиатският женшен насърчава както физическата, така и умствената енергия, включително и когнитивните способности.

Дозировка и приложение: По 1 капсула от 1 до 3 пъти дневно, по време на хранене.