• Ashwagandha Ашваганда - 60 капсули

Ashwagandha Ашваганда - 60 капсули

57.52лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
капсули
Каталожен код:
9689
Производител:
Германия

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Продуктът на Bärbel Drexel съдържа висококачествен екстракт от прочутото аюрведическо растение ашваганда, което се нарежда сред най-ефикасните в световен мащаб адаптогени – билки, подобряващи устойчивостта на организма към стрес, напрежение, неблагоприятни климатични условия, токсини, бактерии и вируси.  

Екстрактът от ашваганда на Bärbel Drexel е изключително полезен при отслабен имунитет, умерени депресивни състояния, тревожно безпокойство и изтощение на надбъбречните жлези в условията на хроничен стрес и свързаните с него състояния.


Как действа

Проявява мощно адаптогенно и понижаващо стреса и (реакциите спрямо него) действие.

Подпомага съня, концентрацията и баланса на емоциите

Намалява тревожността.

Отличен имуностимулатор, подпомагащ защитата от вирусни и бактериални инфекции.

Допринася за възстановяване сексуалния интерес и либидото в зряла възраст.

Стимулира силата и издръжливостта при интензивни физически натоварвания, включително спорт.

 

За ашваганда

Това лечебно растение е традиционно употребявано в системата на Аюрведа – древната индийска система за здраве и дълголетие.

Основните активни съставки на ашваганда са витанолидите - група стероидни лактони с мощно укрепващо нервната система действие. Изследванията показват, че витанолидите проявяват следните свойства:

притежават ноотропно и подобряващо паметта действие - подобряват регенерацията на невроните и засилват реконструкцията на синапсите;

имат силно изразена противовъзпалителна и антиоксидантна активност - увеличават нивата на антиоксидантните ензими супероксид дисмутаза, каталаза и глутатион пероксидаза в мозъка

нормализират нивата на дисбалансираните при хроничен стрес хормони на надбъбречната жлеза – адреналин, кортизол и дехидроепиандростерон (DHEA). 

Ашваганда е сред най-употребяваните антистрес продукти в Индия, а през последните години набира голяма популярност в САЩ и Канада.

Екстрактът от ашваганда на Bärbel Drexel осигурява пълния спектър активни съставки, съдържащи се в растението.

Благодарение на уникалния метод на извличане, екстрактът притежава до 3 пъти по-висока ефективност в сравнение с други продукти, съдържащи екстракт от билката. 

Отличава се с висока бионаличност и отлична поносимост. Не съдържа изкуствени добавки. Произведен в Германия под строг контрол на използваните суровини.


Екстрактът от ашваганда на Bärbel Drexel се препоръчва при следните състояния:

емоционално изтощение и апатия

физическа умора

затруднения в мисловната дейност, понижена способност за концентрация

нервност и раздразнителност

безпокойство

лошо настроение, липса на мотивация

Ашваганда екстракт от корен (50%), екстракт от ориз, обвивка на капсула: хидроксипропил метил целулоза.


Не съдържа: глутен, лактоза. Подходящ за вегани.


Дозировка и приложение

Приложение: Адаптоген. Допринася за нормалното функциониране на имунната и нервна системи. Допринася за нормалното състояние на организма при стрес и напрежение.

Забележка: Информация  за диабетици: 3 g = 0.02 BE. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 1 капсула дневно, 30 минути преди хранене с достатъчно количество вода.

Съхранение: На тъмно място, далеч от пряка слънчева светлина, недостъпно за деца.

Бърза поръчка