• АРТРОФИКС РЕГЕНЕРАТОР – ПРИ АРТРОЗИ И ОШИПЯВАНЕ

АРТРОФИКС РЕГЕНЕРАТОР – ПРИ АРТРОЗИ И ОШИПЯВАНЕ

50.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
капсули
Каталожен код:
2568
Производител:
Biotica 1961

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Ефекти:

Спомага за запазване на здрави стави, кости, ставни връзки и сухожилия

Допринася за облекчване на ставния дискомфорт

Подобрява ставната подвижност

Подпомага механичните и еластичните свойства на ставния хрущял, и гладкото движение в ставите

Подходящ при спортисти и хора, извършващи тежка физическа работа

Предпазва ставите

Положителен ефект върху ставната течност и хрущял

Допринася за възстановителните процеси в цялата става


Arthrofix Regenerator – действие след прилагане

Стимулира интензивното производство на колаген, благодарение на което ликвидира болката в ставите

Увеличава количеството произведена синовиална течност с 47%, вследствие на което ставите си възвръщат изгубената подвижност

Възстановява и укрепва влакната и по този начин ставите отново стават еластични

Премахва възпалението и елиминира болките в ставите


Arthrofix Regenerator:

Участва в изграждането на ставните хрущяли

Съдейства за подобряване смазването на ставите, предотвратява дегенеративните процеси в тях и повишава функционалния им капацитет

Подходящ е при преждевременно износване на ставите и гръбначния стълб. Снабдява организма с калций и фосфор от растителен произход

Подпомага опорно-двигателния апарат


ЕТАПИ НА ДЕЙСТВИЕ


ПРЕМАХВА БОЛКАТА

Arthrofix Regenerator подобрява кръвотока в ставите. Богат е на олеуропеин – мощен имуностимулант, ефективен срещу редица инфекции, в това число и гъбични.  Ефективен е при повечето ставни възпаления и травми и помага за намаляване на болките и отоците.

По време на първата седмица на ползване на Arthrofix Regenerator ставите ще укрепват, а болките и причините за появата им ще бъдат систематично премахвани. През всеки изминал ден болката и сковаността в ставите ще намаляват до пълното възстановяване на подвижността. Ще усетите подобрение още след първите 3 дни.


2.СТИМУЛИРА КЛЕТКИТЕ

Много важно условие за нашата гъвкавост и подвижност е доброто състояние на ставния хрущял, който служи като буфер, омекотяващ ударите между костите и улесняващ движението в ставите. Ставният хрущял е изграден от съединителна тъкан, богата на колаген, еластин, хиалуронова киселина и вода. Тези съставки са от критично значение за неговата здравина и еластичност. Arthrofix Regenerator съдържа вещества, които осигуряват оптимално подхранване и възстановяване на хрущялната тъкан.

Дори и най-добрият препарат не би могъл да предотврати дегенерация на ставите, ако организмът не бъде стимулиран към производство на колаген, синовиална течност и регенерация на ставния хрущял. Повечето средства само временно ще маскират признаците за дегенерация на ставите. С течение на времето всички микро-кухини и наранявания по ставите ще излязат наяве и ако не вземете мерки навреме, ще Ви донесат още повече болки и физическо ограничение.

Формулата Arthrofix Regenerator въздейства на нано-клетъчно ниво. Спира дегенеративните процеси, засягащи ставите и инициира процеса за автоматичното им възстановяване. Вместо само да потушава проблема, активизира клетките. Организмът започва сам да възстановява ставите. Възстановителният процес протича като този на младини. Възвръща правилното ниво на колаген и синовиална течност само след три седмици!


3. НАПЪЛНО ОТБЛОКИРАСТАВИТЕ


Всеки човек иска да бъде гъвкав и подвижен, но с времето това става все по-трудно. Натоварванията, травмите, възпаленията и възрастта се отразяват на всички ни. За да поддържаме ставите си, подходящите хранителни добавки са просто задължителни. Съдържанието на глюкозамин в Arthrofix Regenerator е значително по-високо в сравнение с масовите добавки на пазара.

Глюкозаминът нормално се произвежда в тялото ни и участва в изграждането на ставните структури – хрущял, връзки, капсули и синовия (ставната течност). Той прави ставите едновременно по-здрави, по-сочни и по-гъвкави, тъй като отговаря за достатъчното водно съдържание на хрущяла. С възрастта способността ни да синтезираме глюкозамин намалява, ставите ни изсъхват, хрущялната тъкан изтънява и се износва. Това води до болки, възпаления, дегенерация и ограничена подвижност. Единственото решение е да се приемат хранителни добавки с глюкозамин,тъй като обикновените храни почти не го съдържат.

Arthrofix Regenerator намалява възпалението и болката без странични ефекти, регенерира ставните повърхности, подобрява качеството на ставната течност и възстановява подвижността и гъвкавостта. Ефектът му е бърз и сигурен при всеки човек. По време на четвъртата седмица от терапията настъпва отблокиране на ставите и пълно възвръщане на еластичността. Благодарение на това лактите, тазът, колената, гръбнакът и раменните стави възвръщат пълната си подвижност – без болка и без каквито и да е ограничения.