• АРТРОАКТАЛ – ЗА ЗДРАВЕТО НА СТАВИТЕ

АРТРОАКТАЛ – ЗА ЗДРАВЕТО НА СТАВИТЕ

43.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
тинктура
Каталожен код:
2566
Производител:
Biotica 1961

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

АРТРОАКТАЛ съчетава в себе си доказани въздействия на билкови екстракти, повлияващи благоприятно ставите и ставния хрущял. Благодарение на Артроактал по-лесно се преодолява утринната скованост на крайниците, облекчава се умората от целодневното натоварване на ставите, забавя се стареенето и се запазва еластичността на хрущялната тъкан.


АРТРОАКТАЛ е напълно безвреден и нетоксикичен. Продължителното му приемане не води до странични ефекти.


Артрозата представлява болестно състояние на една или повече стави и възниква когато ставният хрущял е увреден или износен. След засягането на ставния хрущял настъпва вторично увреждане на подлежащата кост и възпаление на ставната обвивка (капсулата), съпроводено в повечето случаи от свиването й.


Това е най-честият артрит, засягащ милиони хора в световен мащаб. Преди 45 годишна възраст са засегнати повече мъже, докато след 55 годишна възраст преобладава женският пол. Всеки човек развива артрозни промени и такива могат да се наблюдават при рентгеново изследване при 50% от хората над 40 годишна възраст, като на практика над 65 годишна възраст няма човек без артрозни промени в някоя или някои от ставите. Оплаквания обаче има едва при 25% от засегнатите хора.


АРТРОАКТАЛ съчетава в себе си доказани въздействия на билкови екстракти, повлияващи благоприятно ставите и ставния хрущял.

Травматично увреждане на ставните повърхности и костите – счупвания, изкълчвания, увреждания на опорния апарат на ставата, микротравми (получавани главно при чести, интензивни натоварвания на определени стави, което се среща много често при активно спортуващи) и др.

Вродени заболявания на опорно-двигателния апарат – например дисплазия на тазобедрените стави

Асептична некроза на кости – при това състояние поради редица причини се прекратява кръвоснабдяването на костта, при което тя “загива”, смачква се и това нарушава механичните й свойства и функции.

Възпалителни процеси в ставата – тук спадат различните видове артрити, които могат да доведат до разрушаване на хрущяла.

Продължително обездвижване на дадена става

Отлагане на кристали в ставите – от пикочна киселина при подагра и на калциеви кристали при псевдоподагра

Метаболитни заболявания (заболявания на обмяната на веществата) – например синдром на Марфан, синдром на Елерс-Данлос, болест на Уилсън, хемохроматоза, болест на Пейджет, засягаща костите и т.н.

Чести изливи на кръв в ставата – това води до възпалителен процес в ставата, предизвикващ по-нататък артрозни изменения; такива изливи на кръв са налице при хемофилия и други нарушения в кръвосъсирването.

Ендокринни болести (заболявания на жлезите с вътрешна секреция, произвеждащи хормоните) – хиперпаратиреоидизмът, хипотиреоидизмът (болести на щитовидната жлеза, свързани с по-голяма и по-малка от нормалната функции на жлезата), заболяванията на хипофизата, която произвежда хормона на растежа и диабетът са състояния, предразполагащи към развитието на артроза.АРТРОАКТАЛ е научно доказана комбинация, работеща директно на клетъчно ниво за постигане на максимални резултати:


Бoлĸи в cтaвитe – чecтo дълбoĸa, cилнa бoлĸa, ĸoятo ce усилва при движение и ce oблeĸчaвa, ĸoгaтo cтaвитe пoчивaт. Πpи тeжĸи cлyчaи бoлĸaтa мoжe дa бъдe пocтoяннa

Cĸoвaнocт cyтpин или cлeд ceднaлo и лeгнaлo пoлoжeниe зa пoвeчe oт 15 минyти

Πoдyвaнe нa cтaвитe

Cтaви, ĸoитo ca тoпли при дoпиp

Oгpaничeн диaпaзoн нa движeниe

Mycĸyлнa cлaбocт, пpичинeнa oт пoддъpжaнe нa бoлeзнeнaтa cтaвa

Pъcт нa ĸocтни ĸoпчeтa oĸoлo cтaвитe – възли, в ĸoитo ce пoявявaт пoдyтини нa нaй-външнитe cтaви нa пpъcтитe

АРТРОАКТАЛ оказва благоприятно въздействие на коленните и тазобедрени стави, междупрешленните стави на гръбначния стълб, ставите на крайниците:

Подобрява подвижността на ставите

Намалява сковаността при движение

Облекчава болката в коленните, тазобедрените и междупрешленните стави

Внася допълнително количество калций от растителен произход в организма и стимулира отлагането му в костната тъкан.


АРТРОАКТАЛ съчетава в себе си доказани въздействия на билкови екстракти, повлияващи благоприятно ставите и ставния хрущял. Благодарение на Артроактал по-лесно се преодолява утринната скованост на крайниците, облекчава се умората от целодневното натоварване на ставите, забавя се стареенето и се запазва еластичността на хрущялната тъкан.


АРТРОАКТАЛ е напълно безвреден и нетоксикичен. Продължителното му приемане не води до странични ефекти.