• АРТИШОК 450 MG x 60 капс.

АРТИШОК 450 MG x 60 капс.

31.60лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
АРТИШОК
Каталожен код:
673
Производител:
Natures Way products Inc, САЩ

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Много често нарушената функция на черния дроб е съпътствана от проблеми с жлъчния мехур, жлъчните пътища и задстомашната жлеза, което пък от своя страна влошава храносмилането и причинява други по-сериозни усложнения.

Освен задължителната терапия, в тези случаи се препоръчва допълнителният прием на природни продукти с доказано ефикасно действие. Сред тях е и екстрактът от артишок незаменимо средство срещу всевъзможни чернодробни и жлъчни проблеми!

Артишок е натурален продукт, който подпомага възстановяването на черния дроб и го предпазва от различни неблагоприятни фактори. Допринася за образуването на жлъчен сок и намалява риска от застой на жлъчката в жлъчните пътища. Подпомага отделянето на ензимите, необходими за нормалното храносмилане.

Артишок стимулира отделянето на отпадъчните продукти от тялото, защитава черния дроб от атаките на различни токсини и регенерира чернодробните клетки и тъкани. Подобрява обмяната на веществата, оптимизира процесите на храносмилане и противодейства при запек.

Подпомага образуването и секрецията на жлъчка и жлъчната активност.

Тъй като извежда отровите от тялото и има леко диуретично действие, Артишок съдейства и за изчистването на кожата.

Дозировка и приложение: По 2 капсули 2 пъти дневно, за предпочитане с храна.

Забележка: Не използвайте при алергия към растения от сем. Сложноцветни (Compositae) , включително амброзия. Консултирайте се с лекар преди употреба на този продукт при камъни в жлъчката или запушване на жлъчните канали. При бременност и кърмене се консултирайте с лекар преди употреба.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!