• ARTHROFIX REGENERATOR-ОТБЛОКИРА БОЛКАТА В СТАВИТЕ

ARTHROFIX REGENERATOR-ОТБЛОКИРА БОЛКАТА В СТАВИТЕ

  • Производител: Biotica 1961
  • Модел: капсули
  • Каталожен код: 3447
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 49.00лв.


Спомага за запазване на здрави стави, кости, ставни връзки и сухожилия

Допринася за облекчване на ставния дискомфорт

Подобрява ставната подвижност

Подпомага механичните и еластичните свойства на ставния хрущял, и гладкото движение в ставите

Подходящ при спортисти и хора, извършващи тежка физическа работа

Предпазва ставите

Положителен ефект върху ставната течност и хрущял

Допринася за възстановителните процеси в цялата става


АРТРОФИКС РЕГЕНЕРАТОР е мощно средство за поддържане на нормалната функция и целостта на ставите и костите. Подобрява кръвообращението и доставя ценни хранителни вещества до всички стави и хрущяли. Благодарение на силно концентрирания екстракт от Босвелия, АРТРОФИКС РЕГЕНЕРАТОР спомага за редукция на възпалителните процеси, с което активно се справя с  болките и сковаността. За разлика от обикновените гелове и балсами, АРТРОФИКС РЕГЕНЕРАТОР е 100% натурална суперформула, която въздейства в дълбочина, подобрява функциите на организма, активира процеса на възстановяване на хрущяла и инициира производството на синовиална течност.


АРТРОФИКС РЕГЕНЕРАТОР ДЕЙСТВИЕ

Стимулира интензивното производство на колаген, благодарение на което ликвидира болката в ставите.

Увеличава количеството произведена синовиална течност с 47%, вследствие на което ставите си възвръщат изгубената подвижност.

Възстановява и укрепва влакната и по този начин ставите отново стават еластични.

Премахва възпалението и елиминира болките в ставите.

Участва в изграждането на ставните хрущяли.

Съдейства за подобряване смазването на ставите.

Предотвратява дегенеративните процеси на ставите и повишава функционалния им капацитет.

Подходящ е при преждевременно износване на ставите и гръбначния стълб.

Снабдява организма с калций и фосфор от растителен произход.

Подпомага опорно-двигателния апарат.

ЗАБРАВЕТЕ ЗА БОЛКАТА И ОГРАНИЧЕНИТЕ ДВИЖЕНИЯ

АРТРОФИКС РЕГЕНЕРАТОР доставя необходимия за организма глюкозамин и по този начин спомага за:

Изграждане на хрущялната тъкан

При ставни травми и възпаления

Намаляване на болките в ставите и гръбначния стълб

Бързо зарастване на рани по тялот

Укрепване на ставите и ставните хрущяли

Осигуряване на комфорт на спортисти и хора, водещи активен начин на живот

АРТРОФИКС РЕГЕНЕРАТОР - ПРЕПОРЪЧВА СЕ ПРИ:

Артрит

Артрози

Остеоартроза

Гонартроза

Коксартроза

Намалена ставна подвижност

Болки в гърба и кръста

Ставни болки

Коксартроза

Други дегенеративни проблеми на опорно-двигателната система

3 ЕТАПА НА ДЕЙСТВИЕ

ПРЕМАХВА БОЛКАТА - Подобрява кръвотока в ставите. Богат е на олеуропеин – мощен имуностимулант, ефективен срещу редица инфекции, в това число и гъбични.  Ефективен е при повечето ставни възпаления и травми и помага за намаляване на болките и отоците. През първият месец на прием на АРТРОФИКС РЕГЕНЕРАТОР ставите ще укрепват, а болките и причините за появата им ще бъдат систематично премахвани. През всеки изминал ден болката и сковаността в ставите ще намаляват до пълното възстановяване на подвижността. Ще усетите подобрение още след първите 7 дни.

СТИМУЛИРА КЛЕТКИТЕ - Много важно условие за нашата гъвкавост и подвижност е доброто състояние на ставния хрущял, който служи като буфер, омекотяващ ударите между костите и улесняващ движението в ставите. Ставният хрущял е изграден от съединителна тъкан, богата на колаген, еластин, хиалуронова киселина и вода. Тези съставки са от критично значение за неговата здравина и еластичност. АРТРОФИКС РЕГЕНЕРАТОР съдържа вещества, които осигуряват оптимално подхранване и възстановяване на хрущялната тъкан. Дори и най-добрият препарат не би могъл да предотврати дегенерация на ставите, ако организмът не бъде стимулиран към производство на колаген, синовиална течност и регенерация на ставния хрущял. Повечето средства само временно ще маскират признаците за дегенерация на ставите. С течение на времето всички микро-кухини и наранявания по ставите ще излязат наяве и ако не вземете мерки навреме, ще Ви донесат още повече болки и физическо ограничение. Формулата АРТРОФИКС РЕГЕНЕРАТОР въздейства на нано-клетъчно ниво. Спира дегенеративните процеси, засягащи ставите и инициира процеса за автоматичното им възстановяване. Вместо само да потушава проблема, активизира клетките. Организмът започва сам да възстановява ставите. Възстановителният процес протича като този на младини. Възвръща правилното ниво на колаген и синовиална течност само след три седмици!

НАПЪЛНО ОТБЛОКИРА СТАВИТЕ - Всеки човек иска да бъде гъвкав и подвижен, но с времето това става все по-трудно. Натоварванията, травмите, възпаленията и възрастта се отразяват на всички ни. За да поддържаме ставите си, подходящите хранителни добавки са просто задължителни. Съдържанието на глюкозамин в АРТРОФИКС РЕГЕНЕРАТОР е значително по-високо в сравнение с масовите добавки на пазара. Глюкозаминът нормално се произвежда в тялото ни и участва в изграждането на ставните структури – хрущял, връзки, капсули и синовия (ставната течност). Той прави ставите едновременно по-здрави, по-сочни и по-гъвкави, тъй като отговаря за достатъчното водно съдържание на хрущяла. С възрастта способността ни да синтезираме глюкозамин намалява, ставите ни изсъхват, хрущялната тъкан изтънява и се износва. Това води до болки, възпаления, дегенерация и ограничена подвижност. Единственото решение е да се приемат хранителни добавки с глюкозамин,тъй като обикновените храни почти не го съдържат. АРТРОФИКС РЕГЕНЕРАТОР намалява възпалението и болката без странични ефекти, регенерира ставните повърхности, подобрява качеството на ставната течност и възстановява подвижността и гъвкавостта. Ефектът му е бърз и сигурен при всеки човек. По време на четвъртата седмица от терапията настъпва отблокиране на ставите и пълно възвръщане на еластичността. Благодарение на това лактите, тазът, колената, гръбнакът и раменните стави възвръщат пълната си подвижност – без болка и без каквито и да е ограничения.