• Arthro-Immune Joint Support / В подкрепа на ставите - 60 капсули

Arthro-Immune Joint Support / В подкрепа на ставите - 60 капсули

61.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
капсули
Каталожен код:
8156
Производител:
LIFE EXTENSION® USA

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Arthro-Immune Joint Support съдържа патентована смес клинично тествани екстракти за поддържане нормалното състояние на ставите 

Естествен продукт за поддържане мобилността и гъвкавостта на ставите и повече комфорт.

 

Как действа Arthro-Immune Joint Support

Допринася за поддържане здравето и комфорта на ставите.

Помага за инхибиране на възпалителните фактори.

Насърчава нормалната функция на ставите.

Бори се със свободните радикали и оксидативния стрес.

 

Поддържането на здравето и комфорта на ставите е важно за цялостното здравословно състояние, особено с напредване на възрастта, когато ставите са подложени на износване. Arthro-Immune Joint Support е специално създадена хранителна добавка, която инхибира възпалителните фактори и подпомага нормалното функциониране на ставите. Съдържа две клинично проучени смеси - 150 мг екстракт от андрографис - PARACTIN® и 250 мг екстракт от куркума и сминдух - Curcumin Elite™. 

PARACTIN® (Andrographis paniculata) е патентован екстракт от билката андрографис, родом от Индия и Шри Ланка. Екстрактът демонстрира способност да подпомага инхибирането на възпалителните фактори в подкрепа на здравето на ставите както в клинични, така и в ин витро проучвания.

В плацебо-контролирано проучване възрастни, приемащи 150 мг на ден екстракт от андрографис, съобщават за повишаване чувството на комфорт в ставите. Това е потвърдено и от друго проучване, с прием на 300 и 600 мг PARACTIN® на ден.

Curcumin Elite™ е комбинация от екстракт от куркума и сминдух, която поддържа по-висока бионаличност на куркуминоидите в организма. Свободните куркуминоиди спомагат за инхибирането на възпалителните фактори в подкрепа на здравето на ставите. Те могат да помогнат и за инхибиране на метаболизма на арахидоновата киселина (специален вид свободни радикали), както и дейностите на циклооксигеназата, липоксигеназата и цитокините (също специални видове свободни радикали). Способността на куркумина да изчиства свободните радикали и да поддържа здравето и комфорта на ставите е доказана в редица клинични проучвания.

Въпреки това, когато куркуминоидите се абсорбират в тялото, те се конюгират. Това е нормална химическа реакция, при която едно съединение се свързва с друго. Конюгацията на куркуминоидите обаче създава проблеми, тъй като конюгираните куркуминоиди не осигуряват същите ползи за здравето като неконюгираните.

Curcumin Elite ™ предпазва куркуминоидите от конюгация чрез комбиниране на куркумин с галактоманани - вид влакна, получени от семена от сминдух. Новата формула Curcumin Elite ™ е оптимизирана, така че да предлага 45,5 пъти повече бионалични куркуминоиди, както и 270 пъти по-добра абсорбция на куркуминоиди, в сравнение със стандартния куркумин. По този начин тялото получава всички антиоксидантни и други полезни въздействия върху тялото.

Arthro-Immune Joint Support осигурява антиоксидантна подкрепа за борба със свободните радикали и оксидативния стрес, като подпомага здравето и поддържа мобилността и гъвкавостта на ставите, независимо от възрастта.    

Растителна целулозна капсула, микрокристална целулоза, растителен стеарат, силициев доксид.


Не съдържа: ГМО. 

Хранителна добавка, 60 капсули.  


Дозировка и приложение

Приложение: Допринася за нормалното състояние на ставите.

Забележка: при бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка: По 1 капсула 1-2 пъти дневно (с минимум интервал 6-8 часа), по време на хранене.

Съхранение: на хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: маркирани на опаковката.

Бърза поръчка