• Arthro Complex хранителна добавка за стави - 237 мл

Arthro Complex хранителна добавка за стави - 237 мл

41.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
сироп
Каталожен код:
7254
Производител:
AD Medicine

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

ADLiquid™Arthro Complex -хранителни добавки за стави е висококачествен и доказано ефективен продукт на компания “ЕД Медицин”. ADLiquid™Arthro Complex-хранителни добавки за стави няма аналог на пазара по показател усвояване от организма, тъй като е под формата на колоиден разтвор. Качеството и произходът на съставките е гарантиран, поради изключително строгия стандарт в производствената ни база в САЩ, Калифорния.

  АDLiquid™Arthro Complex-хранителни добавки за стави съдържа нутриентите Глюкозамин и Хондроитин подобряващи износването на ставите, усилени с екстракта от Морска Краставица с имуномодулиращо действие, Метилсулфонилметан /МСМ/, Цетил Миристолеат, екстракт от Вечерна Роза, витамини и минерали, с доказано приложение за повишаване на издържливостта на ставите.

  ADLiquid™Arthro Complex -хранителни добавки за стави се ползва  вече повече от 15 години. Проведени са дългогодишни наблюдения от спортните специалисти в НСА, според които ADLiquid™Arthro Complex -хранителни добавки за стави има много добри резултати при активно спортуващи, професионални спортисти в областта на футбола, бойните спортове, леката атлетика и др.

 Ако искате да подобрите значително състоянието на ставите си, след травми, за по-голяма издържливост на ставите, при износване на ставите това в Вашият продукт.

 Доверете се на доказан производител и качествен продукт!

 ADLiquid™Arthro Complex -хранителни добавки за стави способства за добра еластичност и пластичност на ставите и за здрави околоставните структури /сухожилия, ставни връзки и ставни капсули/. Използва се за ставите, тъй като значително повишава тяхната издържливост и пази околоставните структури при повишени физически натоварвания.

Хранителните добавки за стави на “ЕД Медицин” допринасят за регенерация на ставния хрущал и особено за спортисти и при тежък физически труд.

Хранителните добавки за стави помагат за запазване на опорно-двигателния апарат, двигателната активност, за стави с добра издържливост независимо от възрастта.


Активни съставки в 10 мл :

Глюкозамин сулфат500 mg

МСМ /метилсулфонил метан/500 mg

Витамин С /като аскорбинова киселина/340 mg

Хондроитин сулфат200 mg

Масло от листа на Енотера Биенис- вечерна роза, вечерна иглика /Oenothera biennis/ 34 mg

Череша /Purus cerasus/, плодов екстракт  34 mg

СМО /цетил миристолеат/ 16 mg

Морска краставица /Cucumaria Japonica/, екстракт 16 mg

Манган /от манганов L-аспартат/0,6 mg

Цинк /от цинков цитрат/1,1 mg


Стандартната дневна доза на ADLiquid™Arthro Complex-хранителни добавки за стави е 2-3 пъти дневно по 5 мл. преди хранене.

Препоръчително е приемът да продължи от 2 до 3 месеца непрекъснато, като може да се повтори през годината.

При травми, счупвания  ADLiquid™Arthro Complex-хранителни добавки за стави се комбинира с ADLiquid™Osteo Complex-за здрави кости

По преценка на медицинския специалист препоръчаните дози на ADLiquid™Arthro Complex-хранителни добавки за стави и схеми може да са различни.

Внимателно да се прилага при хора с алергия към морски продукти /съдържа екстракт от морска краставица/.

Преди употреба шишето се разклаща.