• Aqua Hyaluron forte Красива кожа с хиалуронова киселина, витамин С, МСМ и мед - 250 ml

Aqua Hyaluron forte Красива кожа с хиалуронова киселина, витамин С, МСМ и мед - 250 ml

31.73лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
течност
Каталожен код:
9755
Производител:
Германия

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Течен еликсир за дълбоко подхранване и хидратация.

Aqua Hyaluron forte е течна хранителна добавка за освежаване на уморената кожа. Съдържа високи дози хиалуронова киселина в съчетание с витамин С, метилсулфонилметан (МСМ) и мед.

Природните съставки в Aqua Hyaluron forte са разтворени в левитирана вода, отличаваща се със своите фини молекули, доставящи активните вещества по-бързо до клетките и тъканите. Благодарение на това хиалуроновата киселина има висока бионаличност след прием – разтваря се много добре и лесно достига критичните области, които имат най-голяма нужда от нея.


Терапията с Aqua Hyaluron forte допринася за:

забавяне процесите на кожно стареене, предизвикани от напредване на възрастта, стрес, тютюнопушене, живот в замърсена среда

увеличаване нивата на влага в кожата

намаляване на фините линии и бръчките

възстановяване еластичността и свежия тен

 

Тайната на красивата кожа

Хиалуроновата киселина е мукополизахарид и съществен компонент на кожата. Произвежда се естествено в човешкото тяло и притежава способността да свързва големи количества водни молекули, задържайки вода около 1000 пъти над собствената си маса.

След 25-годишна възраст синтезът на хиалуронова киселина постепенно намалява, като след четиридесетте години от живота, производството й е не повече от 40%, а след 60 - едва около 10%. Резултатът: кожата губи своята еластичност, отпуска се, появяват се бръчки и фини линии.

Проучванията сочат, че пероралният прием на хиалуронова киселина води до видимо намаляване на бръчките в критичните зони около устните и носа и по челото.

Продуктът на Bärbel Drexel - Aqua Hyaluron forte, съдържа високо концентриран хиалурон, разтворен в левитирана вода – комбинация, осигуряваща интензивен и траен ефект върху увредената кожа – тя става по-хидратирана, гладка и свежа.

Хиалуроновата киселина на Bärbel Drexel се получава от растителни съставки, подложени на ферментация. Този производствен процес не само гарантира, че продуктът не съдържа животински компоненти, но и че молекулите на хиалуроновата киселина могат лесно да се абсорбират от организма.

Специалната молекулярна структура на левитираната вода допълнително подобрява усвояването на активните съставки и оптимизира благотворните им ефекти.

Aqua Hyaluron forte стимулира естествения синтез на хиалуронова киселина в тялото, благодарение на което мрежата от влакна, съставляващи съединителната тъкан отново е в състояние да изпълнява своята важна роля: а именно да свързва влагата. По този начин кожата получава онова, което е имала в големи количества в младостта си – вода, необходима за поддържане на гладката й структура.

Специалният производствен процес на създаване на хиалуроновата киселина в Aqua Hyaluron forte позволява висока биоактивност и оптимална степен на абсорбция.


МСМ (метилсулфонилметан)

МСМ представлява органична сяра - важен микроелемент, част от състава на кожата, косата и ноктите. МСМ подобрява структурата на косъма, увеличава еластичността на кожата и засилва бариерните й функции.


Витамин С

Витамин с мощно антиоксидантно действие. Стимулира естественото производство на колаген – протеин с важно значение за здравето на съединителната тъкан и поддържането на кожата гладка и стегната. 


Мед

Есенциален микроелемент, нужен за образуването на червени кръвни клетки. Подпомага кислородната консумация и производството на енергия, регенерирането на увредени тъкани и неутрализирането на свободните радикали в клетките. Медта е важна и за укрепване на съединителната тъкан, транспорта на желязото и функцията на антиоксидантните ензими в черния дроб и тъканите.


Вода (87,2%; левитирана по метода Hacheney), метил сулфонил метан*, лимонов сок пудра, Л-аскорбинова киселина* (2.5%), хиалуронова киселина *(1.25%), натурален аромат на портокал, меден бисглицинат*.


Не съдържа: Лактоза и глутен. Подходящо за вегани.


Дозировка и приложение

Приложение: Допринася за нормалното състояние на косата, кожата, ноктите и съединителната тъкан.

Забележка: Ако страдате от диабет имайте предвид, че една доза 10 ml отговаря на 0.06 BE. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна дневна доза за прием от продукта: Разклатете добре преди употреба.

 По 10  ml (1 мерителна капачка) веднъж дневно, разтворена в 100 ml вода, сок или друга течност.

Съхранение: На тъмно място, далеч от пряка слънчева светлина, недостъпно за деца. След отваряне съхранявайте в хладилник, при температура между 4-8° C,

Бърза поръчка